Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 408
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 300
  • BG-DE
Някакъв спойлер за днешната битка няма ли?

# 301
Някой ще сподели ли каква е драмата със Ситнилска?

# 302
  • BG-DE
Била хваната с мобилен телефон, явно са решили обаче заради реномето й да я изкарат с битка, а не да я дисквалифицират.

# 303
И на говор го докарва Grinning Май в чистилището но повечето им беше по-симпатичен, защото мълчеше. Сега огвори устата и е страшно положението. Мадагаскарков ще ми стане по-симпатичен, ако го разкара мас по-скоро. Ама никой не не разказва, за жалост, как отпадат сем. Мудневи 😞

# 304
  • София
И на говор го докарва Grinning Май в чистилището но повечето им беше по-симпатичен, защото мълчеше. Сега огвори устата и е страшно положението. Мадагаскарков ще ми стане по-симпатичен, ако го разкара мас по-скоро. Ама никой не не разказва, за жалост, как отпадат сем. Мудневи 😞
Само на предната страница три пъти написахме, че отпадат след обединението на племената.

# 305
Само на предната страница три пъти написахме, че отпадат след обединението на племената.
  Ами не,хората не ги устройва тоя спойлер, нещо по-скоро ако има 😂

# 306
  • Sofia
Ситнилска е хваната с телефон по време на престоя им в резиденцията. Писах тук в темата преди около седмица.
А Мундьо и Мунда са си лика-прилика, когато и да си тръгнат, все ще е късно. Особено Муньо.

# 307
  • София
  Ами не,хората не ги устройва тоя спойлер, нещо по-скоро ако има 😂
Sorry not sorry 😉 Ние нямаме вина 😂😂😂

# 308
Слид разпада ми се изясни, но искам нещо по-пикантно сато подробност, за да си помечтая от сега.

# 309
Ситнилска е хваната с телефон по време на престоя им в резиденцията. Писах тук в темата преди около седмица.
То за това няма цялото племе да има видеовръзка.

# 310
  • София
Най-рано след три седмици до месец, може и по-късно.

# 311
Хванали са Ситнилска с телефон и затова дават шанс само един от тях да има видеовръзка?

# 312
Така мисля.

# 313
  • BG-DE
Е, това са наши предположения, може дори още да не са я хванали 🙂 Просто го правят за да всяват раздор и да е уж по-интересно🙂 А-а ясно изгонват я служебно 🙂

# 314
Ето интрото за епизода в понеделник е брутално. Явно ще покажат телефона й и ще я изгонят, защото казаха, че гонят служебно човека.

Общи условия

Активация на акаунт