Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 390
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Тя ли излиза служебно или друг в следващия епизод?

# 316
Добре, но телефон е едно, храна друго. Не е само Ситнилска.

# 317
Във фейсбук е писано, че Ситнилска е изгонена служебно, НО друг от племето й е помогнал - той щял да напусне по свое желание.
Ето как рязко племето намалява. Минус 2 играчи.

# 318
И какво- Ива и Ситнилска тайно са хрупали на реката!.?

# 319
  • София
Гонят ги за телефон. Възможно е другият човек да е Гатьо, защото имаше слух, че той напуска заедно с нея преди обединението.

# 320
Всички племена са "мамили" по този начин! Адали ще си признаят, че в трети сезон се държаха супер нагло след подобно разкритие.
Най-вероятно и Момчил ще е замесен, но да видим дали ще се разочаровам от него!

# 321
Някой с точен спойлер кой ще е със Ситнилска изхвърчал?

# 322
  • София
Вторият напуска по собствено желание.
Не е Ива.

# 323
  • София
Всички племена са "мамили" по този начин! Адали ще си признаят, че в трети сезон се държаха супер нагло след подобно разкритие.
Най-вероятно и Момчил ще е замесен, но да видим дали ще се разочаровам от него!
Там има и предистория, Бобката скоро я разказа. Ядосали са се, защото на играта за територия им е липсвала част и съвсем умишлено са ги пратили на реката. Те не са смятали, че заслужават и са направили напук на продукцията. В началото се крили, но, после се ядосали и яли пред камерата, затова и имаше кадри.

Всеки вкарва контрабанда, но по малко, те бяха прекалили нарочно.

# 324
Трябва да преосмислят как да наказват играчите, ако нарушат правилата. Според мен да са хванали някого с телефон, по-приляга да бъде наказан чрез служебна номинация, а не директна дисквалификация. Не виждам как един разговор по мобилен телефон ще даде предимство на играча пред останалите. Вече за тайно вкарване на храна, може да се помисли за дисквалификация.

# 325
  • Sofia
Моята информация беше само за Ситнилска. Казано с половин уста и без повече посробности. Даже се чудех, дали не ме хързулнаха само и само да спра да питам.

# 326
  • BG-DE
Източникът ти явно е добре информиран, няма ли начин да изтръгнеш още информация 🙂

# 327
  • Sofia
Абе, хич не е словоохотлив. Simple Smile Но ще се пробвам.

# 328
Доста интересно е това, което е написала Ния за сезон 3 и яденето на реката. На мен ми беше доста любопитно, тогава не съм следила темата тук, как ги бяха хванали и каква беше тяхната реакция. Александър не ми изглеждаше на човек, който ще се държи нагло по този начин, ако няма основателна причина. Той беше направил лайф в инстаграм, в който се включиха Боби, Красима, Братоев и мисля Андрей. Там казаха разни неща относно отвратителното отношение на продукцията, но в един момент както Александър беше силен и вилен да прави видеа по темата, рязко затихна. Предполагам, че е бил притиснат от продукцията заради договорните отношения.

# 329
  • София
Знае ли се кой ще е победителят в този сезон на Игрите? Просто нямам възможност да изчета цялата тема и ще съм благодарна, ако някоя добра душа ме просветли. Blush

Общи условия

Активация на акаунт