Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 381
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 330
Голяма драма с този телефон, ще кажеш, че става въпрос за националната сигурност, пълни глупости. Поне от време на време да могат да се обаждат, това да не е коцлагер, шоу е. И с гладуването се прекалява, и така се стига до всякакви тъпотии.

# 331
Уж Рълев е победител

Не искам Гатьо да си тръгва, дано не е той вторият Cold Sweat

# 332
Знае ли се кой ще е победителят в този сезон на Игрите? Просто нямам възможност да изчета цялата тема и ще съм благодарна, ако някоя добра душа ме просветли. Blush

Имаше спойлери, че е Иван Рълев.

# 333
Знае ли се кой ще е победителят в този сезон на Игрите? Просто нямам възможност да изчета цялата тема и ще съм благодарна, ако някоя добра душа ме просветли. Blush
Рълев Simple Smile

Да вкараш телефон е глупаво и безразсъдно, освен нагло, правилата на всички риалитита са да нямаш никакъв външен контакт, за да си в играта. Дано е това цялата история, а да не е, че телефонът е бил позволен и после са решили да го "изобличат", за да стане интересно.

# 334
Днес получих информация от Радосвета, че тази година всеки бил взел пари, за да влезе в предаването. Не знам сумата, която твърди, че е взела каква е, но твърди, че е взела пари и всички в предаването също са взели. Оправдавала се, че се е представила зле, защото не очаквала да има толкова камери около нея. Flushed
С нея сме учили в едно и също училище в продължение на 3 години, а разбрах за съществуването й едва когато се появи в предаването. Бях доста изненадана, когато се изкара едва ли не много популярна, защото всъщност не е. Популярна е само в средите на хора, които се занимават с лека атлетика.
Бях потресена от участието й в предаването, защото това е все пак сезон 5, а тя смята, че ще отидат да спят в хотел. Предаването е снимано юли, а тя преди 2-3 седмици, когато се включи в "На кафе" продължи да твърди, че е била много изненадана от това, че действително спят на реката. Каза също, че е фен на предаването от сезон 1...
Обяснила е, че не се представила добре, защото имало много камери, но тя какво очаква? Да влезе в реалити предаване и да няма камери?!
Иначе всички мои познати, които се познават с нея се изказаха много положително за нея, а аз бях изумена още от визитката.

# 335
Хм  ясно е, че е Ситнилска, щом си си тръгва някой друг с нея нека порасъждаваме. Имаме потвърждение, че не е Ива. Не е и Гатю, защото постът на Ситнилска е на 21, а на Гатю 25/26 значи си тръгва по-късно. Имаме и ясни снимки за по-напред. Мудева и Теди са там. Значи не са те. Момчил също е там при старейшините. Значи може и Президента да е втория, който си тръгва доброволно.

# 336
  • BG-DE
Май не е само за тази година, доколкото знам и преди са  получавали хонорар за участие.
Днес получих информация от Радосвета, която се познава от 100 години с мои приятели лекоатлети, че тази година всеки бил взел пари, за да влезе в предаването.

# 337
  • София
Хм  ясно е, че е Ситнилска, щом си си тръгва някой друг с нея нека порасъждаваме. Имаме потвърждение, че не е Ива. Не е и Гатю, защото постът на Ситнилска е на 21, а на Гатю 25/26 значи си тръгва по-късно. Имаме и ясни снимки за по-напред. Мудева и Теди са там. Значи не са те. Момчил също е там при старейшините. Значи може и Президента да е втория, който си тръгва доброволно.
Не е Радев, той остава до след сливането.

# 338
Е то никой не остана Joy

# 339
Може би Оряшкова си тръгва. Нали се коментираше как няма да отпадне на битка. Или тя или Гатьо ако му кипне нещо заради децата и семейството.

# 340

А Оряшкова??

# 341
Г-ца Бързо се уча, знаеш ли кой отпада? 🙃

# 342
Еми Гатю е тогава явно е решил да пуска по-късно

# 343
  • Sofia
Да, бе, чакай ти Муньо да пусне кокала. 😆 Той орева орталъка и цял месец мрънка, колко е онеправдан, и колко много заслужава.. Абсурд да си помисли да си тръгва. Ще стои докато го държат и докато се доизложи качествено.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 23:35 от Crystal_Noir

# 344
Интересно, аз мислех, че никой не взима пари освен победителят. Имало е случаи, в които някой се е изпускал, че е влязал в предаването, за да стои гладен вместо да си вади парите. Това и във Фермата съм го чувала, затова предположих, че не влизат срещу пари. Миналата година ако не бъркам в Надкаст също ги питаха и те твърдяха, че не са им давали пари. Някои от тях дори казаха на въпроса за ол старс "бих участвал, но няма да вляза втория път за без пари".

Общи условия

Активация на акаунт