Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 378
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 360
Никой от не поканените не взема хонорар във Фермата или Игрите. Хонорар вземат само поканени "звезди". Единственото реалити което даваше хонорар спрямо доходите ти на месец е Един за друг. Така, че всеки минал кастинг и влязал вътре не взема и стотинка за престоя си.

# 361
  • España
Няма никаква логика РР да злослови срещу Ситнилска и в същото време да ѝ помага, че и да си тръгва за това.
Ох , то вече става абсурдно просто ….и тук , и в другата тема …..РР е нарочен за злият гений на игрите и точка ! 🤢
А дали Николчето не се е захранвала с фафли и шоколади на чистилището , ааааа ?!🥴

# 362
Никой от не поканените не взема хонорар във Фермата или Игрите. Хонорар вземат само поканени "звезди". Единственото реалити което даваше хонорар спрямо доходите ти на месец е Един за друг. Така, че всеки минал кастинг и влязал вътре не взема и стотинка за престоя си.

Интересно, мерси, Ковид. Може и от някои чужбински предавания да съм останала с такова впечатление.

# 363
Интересно дали само Елица е взела, а Алексата не. Или тя е влязла без пари срещу обещание любимият й да спечели сезона 🤔

# 364
Няма такъв филм "преждевременно разпадане на племе". Има план с конкретен брой епизоди. Ако окапят участници, ще вкарат нови. Ако има някой провинил се, ще го окепазят.

# 365
Трябва да преосмислят как да наказват играчите, ако нарушат правилата. Според мен да са хванали някого с телефон, по-приляга да бъде наказан чрез служебна номинация, а не директна дисквалификация. Не виждам как един разговор по мобилен телефон ще даде предимство на играча пред останалите. Вече за тайно вкарване на храна, може да се помисли за дисквалификация.
Някой с телефон може да записва и снима и после да излязат някои компромати извън официалният монтаж на епизодите, които се пускат.

# 366
Ситнилска с кой делеше стая в Резиденцията? Вероятно ако е ползвала там телефона съквартирантката и е в кюпа.

# 367
Какви са тези смешни слухове за хонорари не знам ??? Мерси Ковид, че иначе върви доказвай , че нямаш сестра е работата.😜 Те нямат пари за съоръжения и екипи, наградният им фонд не е променен от 4 год., няма пари за чаршафи и храна( добре, че са спонсорите), а пък хонорари ще раздават на участниците.🤣

А относно втория напуснал доброволно, ако има такъв, мисля че ще е Ива. Първо са много близки, заедно са в стая, няма начин тя да не е знаела. И второ тя е една от скорошно излезналите. Никол също след ден- два. ГатЮ предполагам е в петък, кой знае и него как ще го сготвят с някоя водна битка и остават за др. седмица Мудев или Мишо. После две племена. Мудева...и там на сетне без ред ( Мишо или Румен ) Теди, Оряшкова, Пенелова......

# 368
И аз мислех, че се плащат някакви хонорари за снимачен ден, а те, горките, гладуват съвсем безплатно.

# 369
Да, когато ни поканиха в Един за друг ни казаха какви са "командировъчните" и колко време се снима, за да нагласим нещата с детето. Никъде другаде не са споменавали хонорар. Но пък знам от участници, че има "известни", които влизат без кастинг и с хонорар.
Просто съпоставям двата кастинга. На единия директно ти казват даваме тези пари, на другия казват няма пари.

# 370

Хаха ето защо толкова момичета бяха с екип бордо. Joy Joy Теди също някак си ще попадне там, а чакахме вече тази седмица, която идва с битката на Радо и Виолета, където Никол отпада да го закрият това чистилище.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 06:31 от Иван Иванов 726290

# 371
Тамън вчера се чудех, как амазонките са колкото другите две племена, взети заедно, а първи се разпадат .. то било сценарий-изненада 🤣 явно да си приберат топ-девойките от пущинака, че то миди не останаха...

# 372
  • На брега на реката
Значи, затова дадоха награда, само един да разговаря със семейството, за да им видят реакциите?!

Гледайки ги, ще си кажеш" виж колко са жертвоготовни", а те си имали начин и канал и не им е било нужно?!

# 373
Снощи ,в официалната страница на ИВ във фейса ,веднага  бяха публикувани коментари относно Ситнилска и телефона.Поне от 20 човека ги прочетох.След 30минути някъде ,всичко беше заличено от коментарите.Явно продукцията и който се грижи за страницата зорко следи и трие  веднага или блокирва всеки ,който каже истинската информация.

# 374
За Ситнилска някак вече ми го прие мозъка, ама защо и Ива..  Защо? Дано не е тя, че я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт