Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 381
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 345
Хм  ясно е, че е Ситнилска, щом си си тръгва някой друг с нея нека порасъждаваме. Имаме потвърждение, че не е Ива. Не е и Гатю, защото постът на Ситнилска е на 21, а на Гатю 25/26 значи си тръгва по-късно. Имаме и ясни снимки за по-напред. Мудева и Теди са там. Значи не са те. Момчил също е там при старейшините. Значи може и Президента да е втория, който си тръгва доброволно.

А Оряшкова??
  Оряшкова май е третата жена при старейшини след разпада на амазонките.

# 346
  • София
Г-ца Бързо се уча, знаеш ли кой отпада? 🙃
Имам предположения, но не знам със сигурност.

# 347
  • Sofia
Г-ца Бързо се уча, знаеш ли кой отпада? 🙃
Имам предположения, но не знам със сигурност.
Теди ли?

# 348
Аз пък винаги съм мислила, че всеки участник в риалити взима пари, но не някой огромен хонорар, а колкото да те компенсира за времето, в което си там и не взимаш заплата. То реално тези хора са като актьори в момента 😅🙄🤨

# 349
  • София
Теди остава до сливането, че даже и след това.
Слуховете, които съм чувала са, че става въпрос за Гатьо. Има слух и за Ива.

# 350
Да, това е възможно. Ако например взимаш 1500 лева и те няма 2 месеца да ти дадат 3 бона.

Вкарването на телефон вътре и комуникацията с външния свят не се различава от това да си ограничен откъм храна и да имаш такава. По пътя на тази логика следва да изгонят доста хора. След като са те сложили на локация без храна, значи трябва да разчиташ на това, което ти дават от Продукцията, а не да имаш скатани вафли и солети. Нарушенията все са нарушения и следва да се санкционират.

Глупавото в случая е, че Ситнилска даваше вид на сериозна жена, която е там, за да вземе парите, от които има нужда. Сериозна спортистка с множество медали и успехи, дисциплинирана и силна, а накрая с телефон в предаването. Все едно не знае, че това ще бъде 100% хванатоь

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 23:49 от Janice_

# 351
Теди остава до сливането, че даже и след това.
Слуховете, които съм чувала са, че става въпрос за Гатьо. Има слух и за Ива.
Ами само те не се виждат след разпада на амазонките, както и Ситнилска, така, че нищо чудно третия от тях да отпадне от нормална битка, и още следващата седмица да имаме обединение дори само на 7 седмица.

# 352
  • София
Не са само те. Не се вижда и Оряшкова никъде на снимките, колкото и да се повтаря тук, че жената с кока при старейшините е тя.
Плюс това снимките не са от веднага след разпадането на племената, а малко по-късно.

# 353
  • Sofia
Е те не останаха много, половината ги осакатиха, Цецо вече го сготвиха, сега и ако почнат масово да ги гонят, сал един Димо и "лекар на терен" ще им останат.. Ралица не става, че е много бременна, спасителят и него го видяхме. 😂 Мъка.😃

# 354
Амазонките по-скоро ще се разпаднат, защото ще изгубят битка, а не защото остават малко хора. Нали миналата година залогът на битката беше, че племето, което загуби играта, ще се разпадне. Точно тогава Мани и Фейгин саботираха, за да отидат в други племена и Супергероите да се разпаднат.

# 355
Сигурно Гатьо си е тръгнал, разчувстван от семейството. На мен ми е по-интересно къде Ситнилска е скрила телефона на влизане, за какво й е и най-вече защо това е толкова греховно 😃😃😃😃

# 356
  • Луната
Ако някой ще си тръгва доброволно, това ще е Гатьо след срещата със семейството му.

# 357
Нали търпят големи санкции от Продукцията ако си тръгнат по собствено желание? Да не се окаже, че
човекът, който утре ще си тръгне със Ситнилска го прави в следствие на контузия?

# 358
  • София
Нали търпят големи санкции от Продукцията ако си тръгнат по собствено желание? Да не се окаже, че
човекът, който утре ще си тръгне със Ситнилска го прави в следствие на контузия?
Не винаги. Ако става въпрос за уважителни лични причини - не.

# 359
Няма никаква логика РР да злослови срещу Ситнилска и в същото време да ѝ помага, че и да си тръгва за това.

Общи условия

Активация на акаунт