Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 476
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 270
Не знам къде да пиша. Тук или в основната тема. Сега си мисля, дали Гатьо при този залог няма съвсем съзнателно   да избере грешен играч. Ами то сега е момента да се върне в племето си Simple Smile

# 271
  • Sofia
Хъм, може! Той милият драпа със зъби и нокти да се върне при тях. Гладиатор от душа и сърце! Не съм вярвала, че ще го напиша, Гатьо е пич с добра душа. Само трябва да обелиш пластовете.

# 272
За Румен - мистър по-по-най, ако може веднага. Simple Smile Малко ме е яд за Ситнилска и случката й с телефона, но и любопитно, как точно ще я представят.
Каква случка?! Хванали са я с телефон ли?! Rolling Eyes
Жалко, ако я изгонят.
В шок съм.

# 273

Този участник при Старейшините е новият присъединил  се.Не ми се вижда да е от Гладиаторите.Освен да е някой от изгубилите в предните двубои.

# 274
На никой от сегашните участници не ми прилича.

# 275
Май е Мишо?

# 276
  • Sofia
Сложих очилата.. възможно ли е да е Мастагарков? Мартин е ясен, а този до него на Дунев го докарва.

# 277
А на мен ми прилича на Мишо.

# 278
Сложих очилата.. възможно ли е да е Мастагарков? Мартин е ясен, а този до него на Дунев го докарва.
Мастагарков е отпред с навитите крачоли .До него от едната страна Марто ,от другата Момчил.Дунев се разтяга пред тях .

# 279
  • Sofia
Благодаря, момичета! 🤗 И очилата явно не помагат. 😂😂 Мишо може, щом не е Мундьо съм спокойна.

# 280
  • София
Мастагарков е, според мен това, но може и да е Мишо.
Преди време имаше слух, че предимство на един от отборите е да размести участниците в другите, а някой да си вземат за себе си, възможно е това да им позволят, ако спечелят днес и от това да са промените по отборите, преди третият отбор да е отпаднал.
Не виждам друга причина Мишо да е станал старейшина. А така всъщност биха отслабили гладиаторите, взимат им Мишо, Дани отпадна, Радо е при изгубените и на мястото на Мишо им пращат Ива примерно..

# 281
А на мен ми прилича на Радо.

# 282
Не е Радо, в този клип Радо си е при Гладиаторите.
Не е и Мастагарков.
Тук вече племената са две.
Ето го и тук:

# 283
Да.Точно този е.Но кой е?

# 284
На мен ми прилича на Венци(от битката с Морунов) Joy

Общи условия

Активация на акаунт