Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 570
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 435
Преди малко във фейса ми излезе пост на Ситнилска, че от 9 октомври ( неделя) възобновява тренировки мисля с групи. С две думи сама не крие, че напуска игрите.

Предаването е на запис и отдавна е приключило.
Това че ще има тренировки от 9 октомври какво общо има с предаването?

# 436
Локациите са едни и същи от години. Не е сложно дори участник да си скрие храна и една нокия с фенерче, на която батерията откарва по седмица ако е включен постоянно. А тя вероятно не е била включена.

# 437
  • Буркина Фасо
Преди малко във фейса ми излезе пост на Ситнилска, че от 9 октомври ( неделя) възобновява тренировки мисля с групи. С две думи сама не крие, че напуска игрите.
към днешна дата всички са извън играта, обаче се крият да си го кажат Smiley

# 438

Предаването е на запис и отдавна е приключило.
Това че ще има тренировки от 9 октомври какво общо има с предаването?
Пффф, много съм зле 😆

# 439
А пък заради тази страница пък ние следим по-стриктно Момчил. И какво.
Както каза Арапя - контролиран теч на информация. Вероятно умишлен. 🤔

Мене ме е яд, че изпуснах лайва на Ситнилска. Явно е бил кратък... В понеделник ще дебна по-старателно.

# 440
За храната мога да разбера как се пренася в раницата, но как са успели да вкарат телефон + зарядно или батерия. Хайде, тоя телефон не е бил постоянно включен, ама дори и веднъж седмично да се включва за 5 минути, няма ли да падне батерията за месец?

Е, навярно някой помагач е имало, все някой трябва да и го е донесъл телефона на Ситнилска на резиденцията.
Може някой от екипа на предаването също да е изхвърчал.

Много сериозно нарушение е това за телефона, и си е за показателно наказание, защото, ако се размине, ще бъде прецедент и ще се повтаря.

А продукцията се опитва да се защити от изтичане на информация.
Виждате, че и сега  само по някое спойлерче отвреме навреме получаваме.
Размазаните любителски снимки от лятото ги предъвкваме вече 3 месеца.

Че то така с телефон, някой тарикат от играчите може да бъде много сериозен източник на жълтата преса срещу заплащане. И като не им плащат от игрите да си осигури доход по този начин.

Така че мярката изгонване никак е е преувеличена. Тя е за назидание и респект.

Относно храната - какво да кажа - ами, гладни са хората. Но според мен истинският глад беше в първите сезони. Само се сетете Ники майонезата как откачаше от глад и какви свади и конфликти имаше във всички племена.
Сега тези тука са едни притихнали, личи си че не са  сити, но не са и супер гладни, похапват някакъва минимална дажба и го карат на енергоспестяващ режим - лежат и спят по цел ден
Но не са умрели от глад...даже не могат да изиграят добре ентусиазъм, когато отидат на резиденцията  Joy  Joy
В този сезон даже не се напъват да се правят, че ловят риба .

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 21:34 от lor

# 441
Май не разбрахте - не говорим дали е преувеличена мярката изгонване, а дали следва да се прави чрез зрелищно унижение. Да си я изгонват, да си я глобяват, тяхна си работа. Ама тази демонстрация е жива гавра.

# 442
  • София
Дани и господа, това е ШОУ, всичко се прави заради шоуто!!! Това не е гавра. Те с тези правила са се съгласили.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 21:48 от Г-ца Бързо се уча

# 443
Правила ли имало? Не сме разбрали.

# 444
Договори се има в предвид!

# 445
  • BG-DE
Нека да изгледаме епизода утре и тогава да коментираме, сега само преливаме от пусто в празно 🙂

# 446
Договори се има в предвид!
Ама залегналото в договорите е поверително и не се решава публично, иначе набеденият има право да оспори, да аргументира, да се защитава, да е имал съучастници... и трета страна да отсъди коя от двете страни има право. А те ще правят точно това - публично осъждане или набеждаване, щом ще гонят заради нарушаване на договор. Ако само наказват провинението с наказание в рамките на играта е друго.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 22:41 от cool_style

# 447
Няма как да стоят гладни в буквалния смисъл. Хора, които гладуват не могат да участват в такива тежки физически състезания, дават им по нещо, колкото да не е без хич. Но един РР, който е свикнал на 3-4000 калории на ден, естествено, че с 1-2 консерви няма да оправи деня и ще отслабне много.

# 448
  • При семейството си
Май не разбрахте - не говорим дали е преувеличена мярката изгонване, а дали следва да се прави чрез зрелищно унижение. Да си я изгонват, да си я глобяват, тяхна си работа. Ама тази демонстрация е жива гавра.
Гавра с кое/кого? Ако просто съобщят, еди кой си го изгонихме, защото наруши правилата, ще се изпишат милиони страници как продукцията се гаври с участниците, кой знае какво е нарушил, нищо не е нарушил, милион и една спекулации ще бъдат.
Почти съм убедена и че ще има и доказателства как точно и от кой точно е използван телефон.

# 449

Много се вживявате с това 'публично унижение' и 'гавра' Чак пък толкова.
Ами издънила се - получава си го.

Прави били за контрабандата , малко им била храната .
Абе хора, 5 сезон гледате  !

Такава е играта. Да не е 'Бързи смели сръчни', които просто спят на три различни места.

Гладът е заложен по презумпция в този формат.
Всеки има право да се пробва и като сила, и като воля, и като късмет колко ще изкара.

Не знам някого да са заставили с пистолет на челото да влиза да я играе тази игра. Всички са там по собствено желание !

Общи условия

Активация на акаунт