Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 890
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Гатьо ще е напусналият по собствено желание най-вероятно.

# 526
Еми Радев явно си тръгва утре много по-рано, тъй като Мастагарков и Крум си ги има на снимките. Поста от инстаграма е явно е само за Мудева, която си тръгва малко след Обединението, така че спойлерът от Ковидот оригиналната тема, че Мастагарков бие Радев са си валидни явно още от утре, както винаги той винаги дава верни спойлери дори да са само трохички.

# 527
Гласът на България:
Орфи от Буча.

# 528
  • София
Гласът на България:
Орфи от Буча.
И как той печели като последните епизоди са на живо и с гласуване от публиката.

# 529
Не знам, не съм го гледала до сега, но тогава ще е на финал.
Това знам от момче, което също е на финал.

# 530
  • Пловдив
И аз мисля ,че Румен утре си заминава.Перчо май е най-слаб от Крум и Мастагарков.
Ами трябваше Гатьо да се напери ,но и той май няма шанс пред тях двамата.

# 531
Румен заминава 100 процента.

# 532
  • София
Честно казано, очаквах повече да им набиват канчетата, особено на Ситнилска. Иначе, хем е тъпо, ако съотборниците и са знаели за телефона, хем едва ли на някой му е минало през ума да я изпорти. А ако си имаш проблеми отвън, и трябва да имаш връзка с близките ти, просто не влизаш или се оптиваш да договориш да ти дават честа информация.
И за мен президента си тръгва довечера.

# 533
Joy

Зачудих се дали заради извънредните капитански елиминации няма да вкарат победителят от играта при Изгубените в племето, което губи капитана си, а не в това, което го е отлъчило. Някой има ли спойлер?

# 534
ИВ
Да обобщим:
Вторник - Руменчо е аут.
Сряда - Амазонките губят и са на съвет.

Очаква се скоро Гатьо и Ива също да са аут.

Май тази година сливането ще е на различен принцип: оцелелите амазонки отиват при Старейшините, оцелелите Загубени (по Никол) - при Гладиаторите (щото няма пари за червени екипи, затова - морави 🤣).

Мишо става старейшина (вероятно след загубен залог на кастинг битка 🤔).

След сливането:
Червени:
Мъже: Крум, Радо, Рълев, Калоян
Жени: Цвети, Теди, Мудева, 👹... да де, Виолета

Цвети и Теди се сближават.
Мудева първа напуска племето (и отплава към Тасос)

Старейшини:
Мъже: Мартин, Мастагарков, Дунев, Момчил, Мишо(?)
Жени: Дени, Виктория, Оряшкова (?)

Старейшините доминират на битките.

# 535
Горе долу да. Можеше да се постараят да го спрат  и виновните да излязат напред. Ама страх лозе пази
Нали пак щеше да се разсърди, че друг ще иска да се изявява като представител и грижовтик за племето.

# 536
Интервю на Ситнилска след отпадането, ако на някой му е интересно.

https://gong.bg/oshte-sport/multimedia/video/chasove-sled-otstra … Ql201EFRk6a4c7KZM

# 537
Здравейте, опитах да наваксам с четене,но може и да съм пропуснала нещо.Бързам да напиша спойлер,който е малко половинчат,тъй като не е обвързан с точно време на събитията.Таа мой доста близък приятел(участвал в друг риалити формат) е близък с един от гладиаторите.И онзи ден видях лично чат в месинджър между тях двамата.Моя приятел пита въпросния гладиатор как се е справил и той отговаря,цитирам “Брат,за съжаление играх с грешните хора и ме номинираха.Противникът ми си взе доста добро предимство и ме победи” След това го попита за Мария(с която също се познават) и той каза,че Мария отпада в седмицата след него.И разбира се най-важния въпрос: “Кой е победител?”.Участникът написа доста лаконично : Иван.

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 16:34 от JennieJ

# 538
Ми много ясно, че е играл с грешните хора.
Цвети като цветарка ту тук, ту там.
Калоян не го бива изобщо - ни пъзели, ни баланс..

# 539
Добро утро морални млади хора. Пийвам си кафето и се чувствам ок, че в тема за спойлери, които няма кой друг да снесе, освен някой дето нарушава някакъв договор, оплюваме други, нарушили някакви договори.

Общи условия

Активация на акаунт