Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 849
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А дали днес няма да изпратят доста нови хора в чистилището?
Всички замесени с "телефонгейт" наказателно да ги пратят там?
Така ще се получи и смислено гласуване, че иначе се подпечатва директно билета на изпратения от гладиаторите.
Защото казаха, че предстои последна битка на чистилището, а преди това гласуване.
Няма откъде да дойдат толкова винени екипи, с каквито са облечени няколко амазонки на снимките.

# 661
И възмутената от безобразието Мудева ли е ползвала телефона? Голям майтап, ако е така. Не мисля, че ще пратят всички накуп. Твърде много хора изхвърчаха. Вероятно ще има "втори шанс" за отпадащите през чистилището. А Момчил има победи за трупане до 11та седмица. Сега е още 6та.

# 662
А може ли просто да са нямали червени екипи и да са им дали морави на новите членове на Гладиатори? Като гледам бордо екипи имаха винаги готови Joy

# 663
Ива ако се откаже доброволно няма ли да дължи голяма неустойка? Любопитно ми е каква ли е глобата за отказване, някой има ли информация?

# 664
...Междувременно стана ясно, че една от най-изявените приятелски коалиции в племето на Амазонките между спортната шампионка Мария Оряшкова и влюбената двойка Теодора Мудева и Румен Радев, съвсем не е в резултат на симпатии, възникнали в играта.

Румен Радев гостува в "След игрите", новият официален подкаст на "Игри на волята", където призна нещо ключово за отношенията си с шампионката по самбо Мария Оряшкова.

"С Оряшкова се познаваме може би вече повече от 10 години. С Оряшкова сме много близки. Аз я чувствам като част от моето семейство, но за това никой не знаеше," сподели Радев, който преди се е занимавал активно с джудо.

Румен призна също, че идеята му е била  на всяка цена да влезе заедно с приятелката си Теодора Мудева и с Мария Оряшкова в "Игри на волята": "За нас беше изключително важно по всякакъв начин да можем да влезем тримата в предаването и единствения вариант беше, ако не се показва тази връзка между нас."....

https://telegraph.bg/svetski/novini/samo-za-vyzrastni-seksyt-v-i … lite-video-392239

# 665
За Оряшкова и Румен не е ново. Оряшкова го каза в синхрон още в  началото ,че са си близки покрай спорта им и затова познава и Мудева. А съм сигурна, че и продукцията е знаела. Руменчо определено бе гласен да е спасителя Алекса на горките жени. Амаааа не можа да влезе Дени го изпревари и се наложи да разместят всите племена. Ако беше влезнал щеше да е с готова коалиция вътре в коалицията и със сигурност с Оряшкова щяха да са в топ 10, амааа чиляка не го бива и се наложи да го спасяват продуцентчетата за да не им отиде на зян добре измислената схема. Само ,че пак греда Ситнилска разбива схемата с телефон 😜 и резулатът е налице разпаднали се амазонки, Румен с фалшиво геройство аут и останалите замесени с наказания, които до дни, седмица - две ще изкара и тях от предаването. И сега прожектора се пренасочи към вариант Б , Рълев. Радо понеже не им се вписва в задължителната харизма по синхрони са го отписали. Крум прекалено невъздържан и работи за подобно конкурентно риалити. А Момчи е ясен коя роля ще вземе на обичаният втори Фифо. Сините са ясни те "Великолепната четворка" са пакетирани и само поддръжка ще им пращат за да ги избутат до финала. Тя и за това Пенелова влезе ( от чистилище никоя не ставаше) , после Мишо ще им пратят за да не би да потънат нейде по трасето , а след това и Момчи и Оряшкова . Така хем силни участници за да ги вардят, хем ако се стигне до съвет бушони. Всичко е измислено , дори съм сигурна  и че вариант C, D и т.н. имат.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 15:05 от Joy 05

# 666
  • София
Ива ако се откаже доброволно няма ли да дължи голяма неустойка? Любопитно ми е каква ли е глобата за отказване, някой има ли информация?
Едно е доброволно отказване, друго такова, придружено с цирк и продукцията да се съгласи да се откажеш. Става по взаимно съгласие.

# 667
Едно е доброволно отказване, друго такова, придружено с цирк и продукцията да се съгласи да се откажеш. Става по взаимно съгласие.

Интересно е и дали Ситнилска също е платила сега неустойка за излизането си, или само публично изгонване е наказанието й...
На практика при влизането си осъзнато с телефон би трябвало да прецени - ако не влезе колко е неустойката и колко е при нарушение... това не се коментира, ама тя казва - пак така бих постъпила, може да е по-изгодно - не знаем.

Така, че не знам дали ще разберем и за доброволна изгонване с провинение Simple Smile

# 668
До тук:
1.Рълев е победител. (това отдавна се знае)
2. Ива отива при изгубените.
3. Ще има разместване на племената отново, но не се знае дали ще е тази или другата седмица.

# 669
  • софия
Искам да ви кажа, че в основната тема в момента се разкриват доста неща от кухнята на ИВ. Не са спойлери, но който иска да надникне.

# 670
А може ли просто да са нямали червени екипи и да са им дали морави на новите членове на Гладиатори? Като гледам бордо екипи имаха винаги готови Joy
СлаБе е писала, че в другата тема има интересни неща. Сега започвам да ги чета.

Но си мисля, може ли да накажат всички,  да облекат бордо  екипи за наказание. Така де, да се отличават в строя  Simple Smile По този начин  всички замесени са с нова премяна.

# 671
  • Sofia
Хич не е по темата, но не успях да се стърпя! Прясно напусналият от снощи и "най-добър" от добрите, отговаря на въпроси. Копирам само два от отговорите му, които за мен за показателни и "говорят" много..

ВЪПРОС: Кой беше най-арогантният човек в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-арогантният човек в племето на Амазонките е Момчил, понеже тази арогантност, тази самонадеяност, която той имаше, на мен ми пречеше да погледна с други очи и да му видя добрите качества... малко или много.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Аз (смее се). Най-секси участникът в Игри на волята без Мудева? Ами, това май съм аз (смее се).

# 672
Нещо за Фермата знае ли се ?

# 673
Хич не е по темата, но не успях да се стърпя! Прясно напусналият от снощи и "най-добър" от добрите, отговаря на въпроси. Копирам само два от отговорите му, които за мен за показателни и "говорят" много..

ВЪПРОС: Кой беше най-арогантният човек в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-арогантният човек в племето на Амазонките е Момчил, понеже тази арогантност, тази самонадеяност, която той имаше, на мен ми пречеше да погледна с други очи и да му видя добрите качества... малко или много.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Аз (смее се). Най-секси участникът в Игри на волята без Мудева? Ами, това май съм аз (смее се).
Много е зле момчето. Trollface
Сексапилът не е само добре сложена фигура и правилни черти, той включва и красив ум.
Самочувствие без покритие и злоба непровокирана с нищо, това показа младежа.

Мудева заслужава много повече от една красива опаковка, която с времето ще се износи, а под нея не прозира нито интелект, нито чувствителност. Последното напук на пролетите реки от сълзи, които са от самосъжаление и безсилие, а не проява на чувствителност.

# 674
А каква е причината Момчил да е бил при старейшините първоначално? Изпуснала съм.

Общи условия

Активация на акаунт