Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 846
  • 1 431
  •   2
Отговори
# 675
РР всички ги нареди … само той чист и неопетнен !!
Гатьо кефи Simple Smile

# 676
Нали Крум ще се спаси?

# 677
Ива е следващата отпаднала. Гатьо лети в петък.

# 678
  • Пловдив
Не би трябвало да се спаси,нали няма да има имунитет

# 679
Марина, благодаря за споделеното от другата тема. Явно това, което каза Радосвета, че е взела пари си е съвсем реално, както и други участници този сезон.

РР каза нещата повече от добре, евала. За мен беше достоен и готин участник от ден едно и е тъпо, че отпадна заради това, че масовката там се скатаваха. Най-много ми хареса какво каза за Ива и Оряшкова.

# 680
Чакам Николчето да отпадне … и без това тя си беше като статист !!

# 681
А каква е причината Момчил да е бил при старейшините първоначално? Изпуснала съм.
Причината е, че продукцията го бута напред. Той е единственият, който можеше да нареди кубчето на Рубик и дори самият той каза след края на играта, когато видя пъзела "нее, това не е честно".

# 682
Не знам защо се коментира хонорара. Всички "имена" като Дунев,  Радо и др е нормално да са платени. Нормално е да са спазарили и някои облаги за близките си. Същото  важи и за Мартин. Все пак е реклама, колко са невероятни Игрите
Относно Момчил може и да е бил идея за победител в началото, но поведението му и неподчинението му и явното отношение на Ралица и Димо към него от доста време показват, че победителят е променен в движение.

# 683
Както казваше една участничка в Ергенът: Логика, никаква.
Тази безпринципност ми действа демотивиращо, дори като зрител...

# 684
Е, това вече никой не го беше предвидил, че ще върнат Крум 5 минути, след като е бил изпратен. Ива е аут на съвета.

# 685
Интересно защо Крум не го върнаха при
Жълтите … нали взимат им един и им връщат друг Sad

# 686
  • BG-DE
А, де поне това да бяха направили 🙂

# 687
А, де поне това да бяха направили 🙂

Че му върнаха и капитанството … със сигурност планирано, Крум е чакал в буса да го закарат на терена !!!
Искам да си ходи и той, аман бутане от продукцията Sad

# 688
Е на жълтите им подариха Цецо, Гатьо,  Момчил.  Колко още искате Joy

# 689
  • BG-DE
Забравяш безценния и "уникален" РР 😂

Общи условия

Активация на акаунт