Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 733
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 840
Кога си тръгва Мудева?

# 841
  • BG-DE
Говори се, че чак след сливането на племената 🥴

# 842
Когато и да си тръгне, все ще е късно. Омазаха и игра, и племе, и доброто настроение на зрителите с голямата й приятелка.

# 843
Гледам Надкаста, които направиха лайф днес Неделчо и Туджаров. В него Туджаров каза, че и Приключенците са ходили да си купуват храна, когато са били на реката, но са я криели добре и затова не са ги хванали. Каза също, че ще разкаже какво е станало с Жълтите от техния сезон, които хванаха да ядат.

# 844
Днешният епизод е сниман (по мои сметки, които са без кръчмар) около 20ти юли. Мудева има публикация в ИГ от 10ти авсуст.

# 845
Еее, аз бях останала с впечатлението, че Мудева изхвърча почти веднага след сливането, същата седмица може би.
Само не ми казвайте, че още няколко седмици ще я гледаме 😪

А сливането няма ли да е следващата седмица или бързам много 😅

# 846
Здравейте. Знам,че групата е за спойлери, но тук сте най-активни и да ви питам нещо. Не следя ИВ ,но ми прави впечатление нещо от години. Защо водещата така надменно говори на участниците? Някой може ли да ми даде отговор. Благодаря
Такъв е сценария, но видимо й доставя удоволствие и го прави с кеф.
Димо по-лежерно го дава и може да мине за доброто ченге.

# 847
И аз идвам да питам за народната любимка - Мудева. Кога ще се разделим с тази ужасна личност, която си е спряла коментарите в инстаграм и не иска да знае за нашата любов към нея? 😁

# 848
Относно вчерашната битка между сини и червени за пръв път забелязах толкова видимо, че синхроните в които разказват за битките ,,издават,, победителя. Денислава беше с червени очи, личеше си, че е плакала. Мастагарков и Мартин разказваха много раздразнено за играта. Личеше им,че ги е яд. Наскоро пак така като се вгледах на кой му ,,светят очите,, по време на синхрона, разпознах победителя преди края на играта. Ясно е че се прикриват, но очите не лъжат.

# 849
  • Буркина Фасо
и ... според очите кой е победителя? Smiley

# 850
В новия епизод на Чакалкаст Гого обяснява подробно за гладолечението. Каза същите неща, които писах и аз по-назад. Не може след глад да ядеш Орехите или кренвирши Леки. Ясно е, че не стоят без храна нито в Чистилището, нито на реката. Факт, че сигурно им се дава минимум от 800-1000 калории, но това, което каза 10 пъти Гатьо вчера, че не бил слагал и една троха в устата си изобщо не е вярно.

# 851
  • София
Всъщност всички участвали досега твърдят точно това- че гладуват на реката. Видимо е колко са отслабнали мъжете, така че освен подозрения, няма нито едно потвърждение, че им дават храна извън банан и витамини преди игра.

# 852
Нека следваме науката и какво показва тя, а не какво говорят участници, подписали договори и дължащи неустойки.
Ако тези хора ядат банан и пият витамини (в дните, в които имат битки) в продължение на  5 дни и след това отидат на резиденция, където ядат суджуци, кренвирши, шоколад и пият кафе, вече да са в болница всичките. Никой, който гладува не се захранва и тъпче на ден едно от захранването, това може да доведе до смърт. Имам колега,  който почина именно от преплитане на червата след неправилно захранване.

# 853
  • София
Аз познавам един от предните победители, който престоя доста време на реката, и той упорито твърди, че не ядат нищо. Сега, предполагам, че дори и да им дават нещо за ядене, няма да тръгнат да разправят, че ядат, но и аз не вярвам на тая река да карат само на джанки и после да се тъпчат с боклуци в резиденцията. И аз имам здрав стомах, но не си представям какво ще се случи, ако дори и 5 дни карам само на джанки и вода. 

# 854
Раче, няма да кажат със сигурност. Но категорично те ядат, могат да крият колкото си искат, но “простата математика” не излиза. Ако не ядат и после се натъпчат ще са в болницата до един.
При 5 дни гладуване, захранването е повече от 5 дни, а те на ден едно от Резиденцията вече си ядат като захранени. По-скоро правят фастинг и им дават да ядат по един път на ден. Един мъж, който яде по 3-4000 калории естествено, че ще отслабне като мине на 1000 калории. Но има разлика да не ядеш нищо и да ядеш по веднъж на ден.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 12:05 от Janice_

Общи условия

Активация на акаунт