Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 539
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 155
4 жени и 4 мъже, капитанство при мъжете. Женската коалиция няма шанс. Имаме и снимка, на която я няма една от жените, а мъжете са си там. Мудева май не е случила на закрилник, но пък за Виолета знаем, че нещо се е произнасяла през 11тата седмица. Чуваше се, че и Цвети е оцеляла дълго време. Друга ще да е тактиката, не точно жени срещу мъже.

# 1 156
4 жени и 4 мъже, капитанство при мъжете. Женската коалиция няма шанс. Имаме и снимка, на която я няма една от жените, а мъжете са си там. Мудева май не е случила на закрилник, но пък за Виолета знаем, че нещо се е произнасяла през 11тата седмица. Чуваше се, че и Цвети е оцеляла дълго време. Друга ще да е тактиката, не точно жени срещу мъже.
Ако са женска и мъжка коалиция, има вероятност по 1 от коалиция да е номиниран и мъжът да се върне, а жената, не. Обаче от промото ми се струва, че жените няма да имат пълно доверие на Виолета. Елвисът я беше обрисувал на някаква битка, че е зла.
Другото и по-съществено, което мисля е, че Виолета и Елвис са основни актьори на продукцията и ще дърпат конците в двете племена.

# 1 157
Във втора фаза не се ли променя принципът на номиниране - по един на съвет, след загуба на номинационна битка, като може да се случи да се бият двама от едно и също племе?

# 1 158
Във втора фаза не се ли променя принципът на номиниране - по един на съвет, след загуба на номинационна битка, като може да се случи да се бият двама от едно и също племе?
Да, и в двете номинационни игри логично ще участват и двата отбора и загубилият ще номинира, както е било винаги досега.

# 1 159
да ама дали по 1 ще е номиниран и направо елиминация или по 2-ма номинирани и двама ще се спасяват ? всъщност утре ще се разбере, че не помня как беше миналите сезони

# 1 160
  • Буркина Фасо
Мъдева вън!  точка. Smiley

# 1 161
Да, и в двете номинационни игри логично ще участват и двата отбора и загубилият ще номинира, както е било винаги досега.
Значи "един от нашите, един от вашите" не пее, на всеки съвет решава мнозинството, а при 4 на 4 то е с капитана. Дори при 3 на 4 е с капитана.

# 1 162
да ама дали по 1 ще е номиниран и направо елиминация или по 2-ма номинирани и двама ще се спасяват ? всъщност утре ще се разбере, че не помня как беше миналите сезони
Би трябвало да е по 1, защото иначе половината отбор най-малкото ще ходи да се спасява при две поредни загуби.

# 1 163
Може би беше така, да. Забравила съм.

# 1 164
ТОЙ е недолюбван от Боговете, защото индиректно ги е лишил от две сюжетни линии.

1: "Добър и лош брат"
Голям брат в зелен отбор и евентуално в син. Извънредно преместен в бордо след като се контузва още на първата 6/6/6 игра, хващайки падащ малък брат. Вкаран с цел да бъде касичка с грошове за друг герой и аут по медицински причини.

2: "Президент на Амазония"
Неочаквано посредствен на терен и засенчен от НЕГО извън готовата тройна коалиция /за която впрочем се е знаело/. Аут.

# 1 165
Хм, новодошлите не са ли с имунитет … то тогава старите муцуни трябва да намират някой от тях ?!

# 1 166
Хм, новодошлите не са ли с имунитет … то тогава старите муцуни трябва да намират някой от тях ?!
Може да имат, може да нямат, правилата не винаги са това, което е било преди. Но аз не разбрах защо се реши, че Мудева е първата отпаднала след сливането. Виждаме снимка със 7 червени и 5 или 6 сини, но не допускаме, че вместо в храстите, някой/я/и от липсващите сини (жени) може да са/е вкъщи.

# 1 167
Правила в тази игра има според това какво е угодно на продуцента. Освен това искам Мудевата и Оряшкова вън от Игрите, че ми вадят очите много. Цвети и тя ми е хипер неприятна.
Теди трябваше да е при Старейшините, а не Оряшкова.

# 1 168
Кой е този с нелепата прическа. На близкия план ми се струва, че има татус на дясната ръка.
Явно в резиденцията са оформили прическите, кой както може Simple Smile

# 1 169
  • софия
Кой е този с нелепата прическа. На близкия план ми се струва, че има татус на дясната ръка.
Явно в резиденцията са оформили прическите, кой както може Simple Smile

😀😀😀
 Изплюх си кафето, как се е подострил.

Общи условия

Активация на акаунт