Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 575
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 140
Ей тоя Марто обаче си го пробутаха чак на финалната тройка, а като се сетя, че отдавна трябваше да е вън още повече. Разбирам за да направят да остане дори до чак до топ 10-7 или дори 5, но те чак финал му дадоха.

# 1 141
  • гр. София
Е той за да стигне до финал, значи добре се е представил в индивидуалната фаза.
Да, не е топ атлетът на сезона, но според мен се представя доста добре.

# 1 142
Реката докрая ли ще остане като територия на загубилите или само до отпадането на Крум? Нещо наказателна операция ми се види тая река.
Мисля, че на момента продукцията импровизираха на терен.След като самите Гладиатори коментираха, че може да ги пратят на реката.
Някак такова усещане имам, че сами им дадоха тази идея.
Никога преди са го правили.

# 1 143
Опаа! Влезе Виолета и Цветка смени май посоката като ветропоказател и взе да мечтае за женски финали. Май скоро ще разберем кои са грешните хора, с соито Крумхе играл. Или Цветка, която ги обиколи като цветарка или новозаформила се коалиция на мъжката дума версия 2000.
Но все пак сам се наигра вчера и то от страх.

# 1 144
От първоначалните снимки се виждаше как жените намалят една по-една, очакваме първата да е Мудева после Теди. И евентуално някъде там да отпадне Крум, така че той май ще се позадържи малко повече.

# 1 145
От началото си мисля, че Вила и Дунев са двойка, но днес направо ми се наби на очи как си говореха четиримата и как се прегръщаха. Дунев по едно време не гледаше как Никол цели кубчетата, а как Виолета минава въжената стълба. Никол и Денислава си бяха и най-близки на чистилището, та отдавна ме съмнява тази четворка 🤔

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:23 от KatyaS

# 1 146
  • София
Нямат нищо общо. Дунев вече много години си живее в България, беше председател на федерацията, след това почина жена му майката на Никол и той напусна поста. От тогава е в забвение.

# 1 147
Нямат нищо общо. Дунев вече много години си живее в България, беше председател на федерацията, след това почина жена му майката на Никол и той напусна поста. От тогава е в забвение.
Въобще не е в забвение
https://bntnews.bg/news/krasimir-dunev-konkurenciyata-na-svetovn … -1249591news.html

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 22:57 от KatyaS

# 1 148
  • При семейството си
https://www.24chasa.bg/sport/article/13567065
Каква е тази информация, която имате и разпространявате?!

# 1 149
Имаме ли инфо кой ще е играчът от предишните сезони на битката в събота ?!

# 1 150
  • Варна
Извинявам се - шляпнах мнение, дето е за другата тема.

# 1 151
https://www.24chasa.bg/sport/article/13567065
Каква е тази информация, която имате и разпространявате?!
Човекът е известен. Достатъчно е да напишете името му и информация излиза. Как така ще се твърди, че е в забвение.
Другото, което писах е просто разсъждения по картинка. Днес четиримата изглеждаха много близки.

# 1 152
Имаме ли инфо кой ще е играчът от предишните сезони на битката в събота ?!
Засега не, надявам се да се появи. Остават Зорница, Джералдин, Алекса, Жорката и Стратимир.

# 1 153
Жорката не игра ли вече?

# 1 154

Общи условия

Активация на акаунт