Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 597
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 110
Страницата от сценария:

Реката докрая ли ще остане като територия на загубилите или само до отпадането на Крум? Нещо наказателна операция ми се види тая река.

# 1 111
  • До морето
Сега прочетох пак страницата. Разказват на Момчил за съвета "снощи", на който са присъствали Мартин, Мастагарков и Виолета и са коментирали победите му.....Това няма как да се случи в  момента. Значи Момчил не е при тях, а при Гладиаторите?!!!
Защо сме го пропуснали това?!

# 1 112
Сега прочетох пак страницата. Разказват на Момчил за съвета "снощи", на който са присъствали Мартин, Мастагарков и Виолета и са коментирали победите му.....Това няма как да се случи в  момента. Значи Момчил не е при тях, а при Гладиаторите?!!!

А аз го разбирам по друг начин - Мартин, Мастагарков и Виолета са част от Гладиаторите.

# 1 113
То на тоя снощен съвет само Момчил го е нямало - и гладиаторите там, и Мастагарков там, и Мартин там.

# 1 114
  • софия
Според мен за Мартин и Мадагаскарков имат предвид мрънканиците им през сезона. Мартин за крака на въртележката и Благо за играта с тежестите. Не мисля, че са разместили племената.

# 1 115
  • София
И аз го разбирам, че гладиаторите са били на съвет, Виолета е говорила за него, че мами, а за Мартин и Мастагарков са старите истории.

# 1 116
Според мен са направили компилация от мнения като последните са били от съвет на Гладиатори, а в случая споменават Мартин и Мастагарков във връзка предходните битки-тази с въртенето, когато Мартин веднага му каза, но тогава аз видях И калоян да ползва крак и другата с варелите, в която се опита да сменя ръце и Мастагарков се възмути, че мамел. Хареса ми какДени засече, че точно Мастагарков, който виждаше през очилата и искаше в тази възка да реди пъзел нямало какво толкова да се възмущава. А за Виолета тепърва предстои да видим за какво ще го обвини в измама.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 12:06 от karmilla

# 1 117
Да са го санкционирали своевременно. На мен ми изглежда като опит да го смачкат.

# 1 118
Сега прочетох пак страницата. Разказват на Момчил за съвета "снощи", на който са присъствали Мартин, Мастагарков и Виолета и са коментирали победите му.....Това няма как да се случи в  момента. Значи Момчил не е при тях, а при Гладиаторите?!!!

11 седмица  вече не трябва да има племена.

# 1 119
Мастагарков като виждаше с очилата какво. Шмекер ли е

# 1 120
Аз пък виждам само четирима Старейшиния. Петият образ ми се вижда с други дрехи. Най-отзад Оряшкова, пред нея Дунев, Мартин и капитан Мастагарков.

Мудева я няма със сигурност.
по какво го разбра? Smiley
Има само три жени при Гладиаторите - ясно различавам Теди и Виолета, а в средата предплагам е Цвети. Никоя не ми прилича на Мудева.
Ето отново снимката, че се поизгуби.
Старейшините са по-неясни, защото в предпоследната редичка има двама човека, единият съм решила, че е с друго облекло (екип), но може и да не е така.

По сценария изглежда наистина, че към 11-та седмица Момчил е при Гладиаторите, иначе защо ще му преразказват съвета на Старейшините.

# 1 121
  • София
Не става ясно, на мен ми звучи, че му разказват съвета на гладиаторите.

А на снимката, не съм сигурна дали пред човека със знамето няма още двама зад храстите.

# 1 122
  • До морето

11 седмица  вече не трябва да има племена.

А къде е бил Момчил, ако няма племена и защо му преразказват какво е станало снощи на съвета?
А и страницата започва с "Гладиатори, Старейшини, добре дошли на Арената!"

# 1 123
Веднъж вече написах, че това, което видях е Мартин и (може би) Мастагарков с червени екипи, но бях контрирана, че не е Мартин. Единственият с брада, обаче е той.

# 1 124
Аз го тълкувам по следния начин.
Момчил е "мамил" в някоя от игрите, която е изпратила Гладиаторите на съвет и те там го обвиняват.
Виолета си споделя мнението.
Марто и Мастагарков са ясни.

Общи условия

Активация на акаунт