Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 625
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 095
Много ми е интересно колко от гладиаторите стигат до обединението.

# 1 096
Кой се е фризирал така? Мастагарков ли?

Ако цялото племе върви след флага сините изглеждат силно намалени спрямо червените /5:7/

# 1 097
6 сини виждам.
Може и зад храста да има нещо още ниско.

# 1 098
При червените липсва Мудева, при сините Оряшкова не видях.

# 1 099
Оряшкова е най-отзад според мен

# 1 100
И на мен ми прилича на нея , а и Виктория по принцип носи късия клин , не този до коляното . Другите , които разпознавам са - Мартин , Мастагарков , Мишо и зад него евентуално Виктория , защото е с тъмна коса . Не виждам Дени и мрънкалото Дунев .

# 1 101
При този развой на събитията се радвам много, че точно Рълев печели. Става все по-симпатичен-машина на битките , мислещ, сравнително уравновесен, просто си играе играта и дерзае. Не случайно е запазил добри отношения с почти всички участници , дори с Крум си споделят сторита и не се усеща супер негативна енергия.
Много ми е любопитно кой ще отпадне тази седмица, ако пришълците са с имунитет.

# 1 102
Аз пък виждам само четирима Старейшиния. Петият образ ми се вижда с други дрехи. Най-отзад Оряшкова, пред нея Дунев, Мартин и капитан Мастагарков.

Мудева я няма със сигурност.

# 1 103
  • Вестерос
Пред Оряшкова е Мишо

# 1 104
  • софия
Кой е този с нелепата прическа. На близкия план ми се струва, че има татус на дясната ръка.

# 1 105
  • Буркина Фасо
Аз пък виждам само четирима Старейшиния. Петият образ ми се вижда с други дрехи. Най-отзад Оряшкова, пред нея Дунев, Мартин и капитан Мастагарков.

Мудева я няма със сигурност.
по какво го разбра? Smiley

# 1 106
Имах малко време и си върнах набързо всички епизоди до сега, защото исках да проверя от къде идват тези 25 победи на Момчил.
Той има 12 първи места на племенни/капитански/елиминационни битки. Има 2 победи от съботните епизоди и миналия петък се спаси от елиминация, но завърши втори. Не знам тези последните три дали се броят, но според мен не се зачитат.
Може ли някой да припомни горе долу от коя седмица беше този изтекъл сценарий?

# 1 107
11та седмица

# 1 108
Какъв е този изтекъл сценарий? Някой може ли да припомни, опитах да потърся с търсачката, но не проработи.

# 1 109
Какъв е този изтекъл сценарий? Някой може ли да припомни, опитах да потърся с търсачката, но не проработи.

Общи условия

Активация на акаунт