Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 638
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 080
Клипчето на Гладиаторите, което имахме, трябва да е от тази седмица, защото Крум е капитан и никой не е отпаднал. А и след днешните събития едва ли дори коалицията на Крум ще му гласува доверие отново да е главатар (и то за трета поредна седмица)

# 1 081
Ф

Някой няма ли инфо кога си тръгва турския Ганьо , зарадвайте ни с хубава новина 🤮

# 1 082
Имам едно подозрение, че Мудева както се насочи към Мишо, защото бил с РР на Чистилището, то така може и с брат му да играе и Крумчо пак няма да има коалиция за свят и си го наби. С Мудева ще е Теодора. Тук спекулирам, но така ми мирише.

# 1 083
Май спойлерът, че Гладиаторите няма да мръднат сега от реката, ще се окаже верен Grinning

# 1 084
  • Стара Загора
Сега се сетих, че синия стол с лилаво петно е може би Мишо ?

# 1 085
Гатьо е постнал за пръв път на 27.07, а Крум на 09.09-значи макс още седмици ще го търпим Simple Smile) само че се чудя кой ще изгърми през това време- някоя Теодора?

# 1 086
Сега се сетих, че синия стол с лилаво петно е може би Мишо ?
Ако беше Мишо, нямаше да е стол, а направо шарено яйце в лилаво, синьо, червено и жълто Joy

Всъщност, има ли някой друг играч, обиколил всички племена?

# 1 087
Ковид и другите “просветени” , дайте някоя троха за размисъл , че много напечено стана , а и няма какво да нищим 😄🤗

# 1 088
Някой тук беше писал, че Крум като излязъл и го питали как е отпаднал казал, че бил подведен от хората, с които играл.
В грешка е, той подведе цялото племе и им отряза квитанциите да стигнат до финала.
Сега ще киснат на реката, няма да имат сили и ще капят, като сливи.
Защото великия пълководец нямаше топки да играе мъжки, а скри зад гръмки фрази страха си и липсата на кураж.

# 1 089
По принцип по снимки първа отпаднала би трябвало да е Мудева. Ама нямаме снимка на сини след тази седмица. Това значи ,че или няма да имат имунитет тази седмица новопристигналите или е излезнала Дени или Вики. За останалите има спойлери за по напред в играта.

# 1 090
Крум е уникално деструктивен и глупав играч, съгласна съм Grinning
А Калоян милият колкото помага, толкова и вреди Grinning
Калоян накъдето го духне вятъра. Виждаше, че Крум греши и вместо да застане и мъжки да му се заяви и опълчи. Само едно мрън - мрън!  Толкова инертен и безгръбначен?! Rage

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 10:01 от sineva 1

# 1 091
Ами, хора, чудехме се как сините са обкръжили един единствен червен на столовете, ясна е работата - КРУМчо.
Последният оцелял Гладиатор е Рълев Grinning

Именно, Крум е прецакал цялото племе на Гладиаторите с този избор и само Рълев, като най-добър от тях, е оцелял.

# 1 092
Да де, заради Крум има само един червен стол. Не, че той седи на него Simple Smile

Даа, явно не съм се изразила правилно, но мисля, че всички тук знаем кой е червеният стол и не се чудим за него, а за това как са се докарали дотам да е само един.

Ама явно не са ме разбрали доста хора.

# 1 093
  • Брюксел / София
‘Начи Рълев, Радо и Мишо като пратиха Крум на чистилището и той им каза: “значи можете и да мислите”, Крум много ми се издигна в очите, въпреки че не го харесвах. Казах си, този момък не само има стратегия, но може да оцени и противниците си. Да, ама не: оказа се, че Крум е един отмъстителен, изключително честолюбив до глупост дребосък! Абсолютно никой не му е виновен, сам прецака собствената си игра и съсипа най-силното племе защото не можа да се надскочи и егото му е огромно за ръста и капацитета ( физически и умствен). Голямо разочарование се оказа Крум и като играч, и като човек.

# 1 094
Абсолютно, добре казано за Крум.
А най-вбесяващото за него мисля беше, че точно неговите хора прецакаха накрая играта, Калоян и Цвети, той затова се вбеси така, според мен.
Може и това да е имал предвид, когато е казал, че не е играл с точните хора или нещо от сорта.
Днес много ми напомни на пинчер, бесен, дребен, много джафка като станаха втори и тн

Общи условия

Активация на акаунт