Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 642
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 065
Крумчо, кога ще стяга дисагите, че много антипатичен.

# 1 066
И Дунев вече може да си ходи-видя НиколЧето...
Аз чакам стрина утре да ги изненада на реката и да става интересно! Simple Smile

# 1 067
Както Ралица на предна номинация каза на Даниел и Рълев "стрина ще ги направи на салата" Grinning

# 1 068
Някакъв спойлер дали реката е до края или само за седмица?

# 1 069
Ами, хора, чудехме се как сините са обкръжили един единствен червен на столовете, ясна е работата - КРУМчо.

# 1 070
Дано спойлера за Крум да е верен и да си тръгва възможно най-бързо. А аз грешката, явно е имал предвид за тази грешка. Сигурно сега само седи и се гледа и се ядосва какъв грешен ход е направил.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 23:27 от mrolympus

# 1 071
Ами, хора, чудехме се как сините са обкръжили един единствен червен на столовете, ясна е работата - КРУМчо.
Последният оцелял Гладиатор е Рълев Grinning

# 1 072

Никой не се чуди, защото има спойлер за червения стол и това не е Крум.

# 1 073
Нали бил казал, че играл с грешните хора и бил прецакан, но гледам млсе самопрецака и друг към момента не му е виновен. Може дамо да се сърди на себе си. Големият стратег осакати племето. Чеврветият стол няма какво да му се чудим - Рълев е и от няколко места ни казаха, ме той печели.

# 1 074
Да де, заради Крум има само един червен стол. Не, че той седи на него Simple Smile

# 1 075
  • София
Грешно си избра той партньорите в играта. Грешно подходи и ще яде дървото. Като умрат от глад и студ и Цвети и Калоян ще се обърнат срещу него....

# 1 076
Крум е уникално деструктивен и глупав играч, съгласна съм Grinning

А Калоян милият колкото помага, толкова и вреди Grinning

# 1 077
  • у дома
Крумчо, кога ще стяга дисагите, че много антипатичен.
И мен ме вълнува същото

# 1 078
Ех тая мъжка дума!

# 1 079
Каквото човек си направи сам, никой не може да му го направи, та и малкият пишман Наполеончо - Крумчо!
Направо си подпечата билета за вкъщи.
Смешник!

Общи условия

Активация на акаунт