Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 625
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 125
Тази година може да не са топ 10, а топ 8 или 9 във финална седмица. То и миналата година беше така.

На снимката горе в храстите се вижда и главата на Дунев. А пък и това няма начин да е пълният им състав нейде назад или напред има и други, защото Момчи го няма на снимката. От нея става ясно само ,че Мудева я няма и че гладиатори са загубили. Ама дали това е от следващата седмица или по- следващата ,предстои да видим този четвъртък на съвет, като се разбере имат ли имунитет новите.

# 1 126
Зад храстите се виждат още две глави. Значи не са намаляли така драстично, колкото ми се иска... Grin

# 1 127
Седма седмица стартира с 19 играчи. Да сложим по двама отпадащи седмично - 8ма - със 17, 9та -с 15, 10та - с 13, 11та - с 11. Минала е капитанска битка, останали са 10, имало е и съвет, значи е минала първата номинационна за седмицата и предстои последната номинационна. После навлизат в трета фаза без племена.

# 1 128
В момента играчите са 15, а не 19 и ще станат 16 с последния от Изгубените, а именно Виолета.

# 1 129
Вярно, какво се заблудих. Е, значи ще отпадат по един, не по двама в някои седмици.

# 1 130
Тези две глави, които се виждат зад храстите, не са ли от екипа на продукцията? Участниците би трябвало да вървят зад знаменосеца. Нали имаше една снимка, как рано сутрин от продукцията водеха към реката съответното племе.

# 1 131
  • София
Няма как да разберем от снимката, често знаменосецът не е първи. А хора от екипа може също да има, но да са по-напред. Чисто гадаене си е по толкова неясна снимка.

# 1 132
Аз пък виждам само четирима Старейшиния. Петият образ ми се вижда с други дрехи. Най-отзад Оряшкова, пред нея Дунев, Мартин и капитан Мастагарков.

Мудева я няма със сигурност.
по какво го разбра? Smiley
Има само три жени при Гладиаторите - ясно различавам Теди и Виолета, а в средата предплагам е Цвети. Никоя не ми прилича на Мудева.
Ето отново снимката, че се поизгуби.
Старейшините са по-неясни, защото в предпоследната редичка има двама човека, единият съм решила, че е с друго облекло (екип), но може и да не е така.

По сценария изглежда наистина, че към 11-та седмица Момчил е при Гладиаторите, иначе защо ще му преразказват съвета на Старейшините.

Според мен това от ляво на Мишо е Момчил просто сянката на Мишо пада върху него и дава вид, че е някой с различно облекло (от екипа).

# 1 133
  • София
Оранжевото кръгче възможно ли е да е Дени, а синьото Дунев?

# 1 134
Възможно е , но е равно на вероятността да са хора от екипа . Едва ли Дени и Дунев ги няма в племето , просто не се виждат явно .
А това зад Мишо наистина може да е Момчил , защото изглежда гол нагоре . Дрехи не се виждат , сянка е повечето над него .

# 1 135
  • BG-DE
Всичко е възможно, качеството на снимката е много лошо.

# 1 136
Да, вероятно просто капитанът не е първи. Момчил го няма.

Прави сте, че в сценария се говори за съвета на Гладиаторите. Подвела съм се от изречението “И Мартин, и Мастагарков са на мнение, че си мамил” и тотално съм пропуснала, че се назовава племето. В моя защита, има доста стилистични грешки в тоя текст и не трябва да се чете по диагонал 😅

# 1 137
  • София
Голямо наказание, ще му отнемат титлата "рекордьор" Grinning
Но това, което правят с очернянето му е отвратително. Няма да успеете, продукцията!

# 1 138
Би било доста удобно и хитро, ако се обединят 3-те жени Мудева, Теодора Маринова и Цвети заедно с Радо, Рълев и баба Вили, за да елиминират Крум и Калоян.

Днес ще има ред сълзи, ред сополи заради Дундева и баща й. За мен несправедливо бутани от продукцията.

# 1 139
Марто май ще спечели огърлицата днес ,защото достига на финалите.И ще я ползва.

Общи условия

Активация на акаунт