Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 163 473
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 1 230
Хах, с този ник, потребителят, който ни писа за братята може и да е самият ТОЙ Simple Smile
Както и да е, участниците 100% ни четат.
АЗ много харесах и двамата братя още от визитките, одобрявам хора със самочувствие, когато е подплатено. Аман от фалшива скромност.

Аз го питах дали е Васко (по-нагоре в пост), но той мълчи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 231
  • София
Хах, с този ник, потребителят, който ни писа за братята може и да е самият ТОЙ Simple Smile
АЗ много харесах и двамата братя още от визитките, одобрявам хора със самочувствие, когато е подплатено. Аман от фалшива скромност.

Аз го питах дали е Васко (по-нагоре в пост), но той мълчи Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да звъннем? Имаме ли телефон? Wink

# 1 232
  • Буркина Фасо
Хах, с този ник, потребителят, който ни писа за братята може и да е самият ТОЙ Wink
не само четат, но и пишат Smiley

# 1 233
Мога да ви дам по-специфично описание на столовете на Ковид. Червеният, жълто-синият и последният изцяло син стол единствени имат спирала в горната част - означава, че и тримата са влезнали в играта заедно с човек от семейството им: Рълев, Момчил и Дунев. Синият стол с леко мацнатото лилаво има спирала на самия крак отдолу - човек минал за малко през чистилището, а спиралата означава, че с единият крак е бил извън играта (битката с реденето на тухли). Това е Мартин. Последният син стол със спирала на седалката, е Мадагаскарофф. Без конретно описание, но логично да е той, стигнал до полуфинал, и завършил на 4то място.

# 1 234
Вече бяха казали ,че спиралите  нищо не значат

# 1 235
  • софия
Хах, с този ник, потребителят, който ни писа за братята може и да е самият ТОЙ Wink
Тихо дееее Grinning И НоСмоки-то май за това изчезна))))) 
Да си пазим източниците, ей, банда Grinning

# 1 236
  • София
Спиралите са воден знак, то оставаше и да плати за картинката. 😁

# 1 237
ТОЙ е недолюбван от Боговете, защото индиректно ги е лишил от две сюжетни линии.

1: "Добър и лош брат"
Голям брат в зелен отбор и евентуално в син. Извънредно преместен в бордо след като се контузва още на първата 6/6/6 игра, хващайки падащ малък брат. Вкаран с цел да бъде касичка с грошове за друг герой и аут по медицински причини.

2: "Президент на Амазония"
Неочаквано посредствен на терен и засенчен от НЕГО извън готовата тройна коалиция /за която впрочем се е знаело/. Аут.

Васко ти ли си? Sweat Smile ( Васил Василев)

Чак сега разбирам написаното.
Момчил ще отпадне от Рълев(първо помислих Мартин) и всичките натрупани от него грошове ще отидат при Иван. Затова на Момчил не предлагат да си купува гласове или имунитет. Защото трябва да спечели героят.
Какви грошове на финал ?! Нали и двамата са на финал, там има битки, за какво са им грошове в този етап на играта !!

# 1 238
Аз никъде не прочетох , че Момчил е на финал. От сигурните спойлери знам само че е в петицата.
Все пак това е моя прочит. Втората част от поста е ясна, но е маловажна и вече несъществена.

# 1 239
Има ли спойлер кои ще са на елиминационна в петък ?!

# 1 240

Хах разкрихте ме 😂 шегувам се, шегувам се, че сега ще се филмирате.
Спиралите са воден знак, не значат нищо.
Относно харесван, нехаресван победител, сещате се,че няма как да знам какво ще предпочете публиката със сигурност, но пак съм по-близко от продукцията де

# 1 241
Така като гледам как върви днешния епизод и коалициите при гладиаторите Мудева е вън тази седмица.

# 1 242
Така като гледам как върви днешния епизод и коалициите при гладиаторите Мудева е вън тази седмица.
Тя няма ли имунитет ?

# 1 243
Леле, дано Рълев си има същия едит и прояви до финала! За пръв път фаворита ми е победителя и е яко! Joy

# 1 244
Тя няма ли имунитет ?

Да май, съвсем изключих. Е, в този вариант кой в на пангара тази седмица? 😀

Общи условия

Активация на акаунт