Стани богат - тема 16

• 16 780
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Март месец никога няма 31 дни. Защо септември?

Може би си мислите за февруари. Нас в отделенията ни научиха много лесно да определяме дължината на месеците - по кокалчетата на китките. Започва се с кокалчето на кутрето - януари, дълъг месец, февруари не го коментираме, но и той не е от кокалчетата; следващото кокалче е на безименния пръст - март, дълъг месец, и така свършваме с кокалчето на показалеца - юли, дълъг месец, и, внимание, на следващата ръка започваме с кокалчето на показалеца - август, дълъг месец, и така броенето се обръща, като се приключва с кокалчето на кутрето - декември, дълъг месец.

# 106
  • Велико Търново
Не се приключва с кокалчето на кутрето, а на безимения пръст. Просто общо кокалчетата и междупръстията са по 7 на всяка ръка, а месеците са 12, но това са подробности. Впрочем, и участникът така си ги преброи.

# 107
Опс,да февруари. Абе този месец високосния...

# 108
  • Велико Търново
Извинявай, ама на колко години си? Да объркаш месеци, чиито имена по нищо не си приличат. Че и чак да си толкова настоятелен в грешката си.

# 109
Такъв въпрос за ананас и британски монарх имаше миналия сезон, нещо от рода на с какво се е снимал/си е направил портрет принц ли беше, крал ли беше, трябва да се разровя да видя как беше формулирано, но го знам и помня точно от това предаване. Момичето много сладко и красиво, ама чупки и изкуствено пресилени мимики и жестове като в американски тийн сериал.

# 110
  • Русе
Не се приключва с кокалчето на кутрето, а на безимения пръст. Просто общо кокалчетата и междупръстията са по 7 на всяка ръка, а месеците са 12, но това са подробности. Впрочем, и участникът така си ги преброи.

Точно така.

# 111
Тук ли сте, банда? 👀

Малдини на 100%

# 112
  • София
Паоло Малдини

# 113
  • София
Добра седмица на всички!
Може би, Малдини (и за Фиго не съм сигурен)

? Дяволо, Малдини не е ли по-стар (поколение) и от Фиго - или са горе-долу набори?

# 114
Като свързана с Милан, съм сигурна, че е Малдини.

# 115
Аз съм пълен пас, идея си нямам. Само за Стоичков знам със сигурност.

# 116
  • София
Мисля, че най-стар е По - дали не е той. Бредбъри да не ползва техниката?
Е, не го знам това. По-древен е от По, не се усетих.

# 117
Рей Бредбъри.

В Токио, егаси въпроса…

# 118
  • София
Не беше ли Токио? Позабравил съм го малко, ама това трябва да е.

# 119
  • София
Токио, разбира се

Общи условия

Активация на акаунт