Стани богат - тема 16

• 16 778
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Добре, че Билалов е артист, та му е простено да изръси тази глупост за най-южния паралел.
Ама той не го ли чете от аутокюто,леле,леле?!

# 91
  • София
И аз щях да изгоря, защото щях да заложа на Аржентина. Колебаех се между нея и Уругвай ама сега извинявайте не я знам детайлно картата им. Въпреки че съм доста добре запознат с географията.
60 на 40 за Аржентина и гредичка. Simple Smile

Херпетология.

# 92
Март месец никога няма 31 дни. Защо септември?

# 93
  • София
Д.Талев

# 94
# 95
  • София
Талев, Светилника Simple Smile
Любими са ми.

# 96
  • Велико Търново
Ох, deaf, как март??? Я погледни някой календар.

Аржентина е твърде голяма по площ, за да е изцяло чак под Южния Тропик. А за Парагвай бях сигурна, че е по́ на север от Уругвай.

Е как може да не знаят от кое произведение е герой Рафе Клинче Scream

# 97
Още по-скандално беше предвид представянето на участника в контекста на Елин Пелин. Създадоха очаквания, че по литература би трябвало да е добре поне.

# 98
Въпросът беше:

"Кой месец никога няма 31 дни?"

Март. И септември. Поредният подвеждащ въпрос.

# 99
  • Велико Търново
Въпросът беше:

Ама погледни календара на телефона си, не пиши глупости.
И март, и май, и август СА с по 31 дни. ВИНАГИ!

# 100
  • София
Едва по някое време на страхотното девойче се включих. Т.е. на мен то ми хареса - реален млад човек (не глупав), прагматичен. Не знам преди нея какво е било. Последният - ами, чудя се, не е баш младеж, ама кой ли чете днеска Талев, че да знае за майстор Клинче.

И, докато сте в темата, с извинения, от мен за последен път по "дискусията за Луната".
Съжалявам, Дяволо, но няма да се съглася с теб и като че ли не усещаш "2-та част" на несъгласието и уточненията ми. Че ако знаеш отговора, губиш.
Прекалено много се вживявате в детайлите.
Не за първи път дават некоректно зададен/конструиран въпрос. Дори Билалов го каза. [...]
Тук се действа първосигнално понякога и на интуиция.
Пак се повтарям. Отговорът е даден в изречението. И Билалов му го каза. Въпросът е за 1000 лв. Не е за 10 000 лв.

Не, именно "първосигнално" - но пък и като го знаеш - е Луна и изгаряш. DamaPika го е обобщила кратко и добре (п.72). Аз - все пак, ако се обадят - смятам да ходя да се "излагам" на стола и този казус не ми е изобщо безразличен. И съм прав (независимо дали вниквате в казуса и го признавате - то, не в това е дилемата...)

# 101
Момичето беше непоносимо лигаво.Все пак не сме на куклен театър.
Но предполагам това идва от работата му като аниматор в детски център.
Талев,ама кой чете?

# 102
Въпросът беше:

И? Март не само понякога, а даже винаги има 31 дни.

# 103
Хубав въпрос за ананасът. Аз знам, че е символ на престиж във Великобритания, а и някак е практично да са консерви, с оглед на периода, та това го познах.

Момичето и мен по-скоро ме дразнеше с превзето поведение, макар да имаше знания. Въпросите и си бяха лесни до последния, който на мен ми беше труден, при положение, че не претендирам за особени географски познания. Изключих Аржентина и по-скоро бях между Уругвай и Парагвай, но не го знаех.

Изненадан съм, че мъжът на знаеше за Рафе Клинче и едвам с жокерът му добутаха до верния отговор.

# 104
Мда, като обяви даже жената, че Талев е писал и Тютюн…

Общи условия

Активация на акаунт