Стани богат - тема 16

• 16 806
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Аз не я мразех (само мразех специално да трябва да я уча Wink), но пак не го знам. За всеки един от четиримата знам горе-долу в кои години е управлявал, но не и с точност. Докато киклито ако си го чувал, има добър шанс да го запомниш. Не че го бях чувала.

# 511
  • София
Добър вечер на всички! И меката есен се завърна. И се очертават приятни няколко дни. Да започнем с приятно телЕгледане Satisfied

# 512
Тирана трябва да е.

Дюн е тук.

# 513
  • София
Я сега да следим ще има ли филмов въпрос и какъв?

Според мен: ЕЕ

# 514
ЕЕ няма.

# 515
Гледа минимум 50 филма на година - Дяволо, да не си ти? Simple Smile

# 516
  • София
Горбачов ми се върти тук.
Ха-ха, баш Елцин не би могъл да е.

# 517
До тук нямаше какво да се коментира, въпросите трябваше само да се отметнат чисто формално. Сега вече гласувам за Горбачов.

А след жокера става съвсем ясно - Елцин беше пияница.

# 518
Отслабване на цензурата може да се каже, че има при Горбачов и перестройката, донякъде може да важи и за Елцин. За Сух режим в Русия си признавам, че не съм чувал.

# 519
Горбачов ми се върти тук
Горбачов е.

# 520
Горбачов беше със сухия режим, малко ли вицове имаше по този повод. Simple Smile

# 521
  • София
Въпросите са доста френдли за сега.

# 522
Виц:

Скрит текст:
След края на Втората световна война Молотов казал на Сталин:
- Стига сме работили, бе другарю Сталин, нека излезем и се поразходим в гората край Москва и да изпием една бутилка старо френско вино...
Сталин се съгласил и след като се усамотили в гората, Молотов извадил бутилката вино и се опитал да я отвори..., но напразно. Сталин го видял, че се мъчи и решил да му помогне:
- Дай, аз ще я отворя!
Опитал се и Сталин, но тапата не помръдвала... (те никога не са отваряли бутилки през живота си). Тогава едно козарче минавало край тях с козите и поискало да им отвори бутилката...Те се спогледали, но няма как - дали му бутилката... Момчето взело бутилката и с все сила я захвърлило срещу близката скала и тя се пръснала...
- Чакай бе, какво направи? Ти кой си, бе?
- Аз съм пионерът Миша Горбачов!

# 523
Въпросите са доста френдли за сега.

С последния се поправиха Simple Smile Мога само да гадая. Знам само, че не е Харисън Форд, той е подмамката.

# 524
Не е Хю Лори и Харисън Форд според мен. От другите двама не съм сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт