Докато се осъзная какво ме пита Ети за инглиша ..
Редактирам..
Има сцена ,където си говорят на английски наистина ,но сериала си е заснет на турски.
Чачо лично съм го чувала да говори на инглиш ,когато представяха Протектор в Рим - Италия. Знае го отлично и е много готино да го слушаш:blush:
За сценария и аз си задавам същите въпроси има нелогични неща и съм го споделяла тук. Те ми знаят мнението и усещането.
На въпроса ти Пеями е биологичен син на Кираз и Мустафа.
Мустафа е шизофреник и това Пеями не може да понесе и се срамува и е белязало детството и живота му.
Крие го от всички това е тайната му.
Липсвала му е майчина обич и закрила. 💔
За Шифа - тя и е сефте главна роля и се е притеснявала с такива класни актьори. Не я бива не може да докара емоции и това си е.
( лично мнение )
Не може да сме всички красиви и харизматични.
Димитри е женен за Есвет те са съпрузи.
Никой не я принуждавал с пистолет ,сама си го реши и после крещи и се кара на Пеями и преследва.
Той се бори и устиска искаше да стои далеч от нея. Във трети сезон сценаристите друго са решили воина или мир за любовта.
Горкият Пеями мина през катарзис но се вдигна и оправи и отново започна да твори.
Тоя брак между нея и Мустафа и аз се питах как така се омъжва за друг ,като вече е. Може и да е невалиден с чужда самоличност.
Димитри и Пеями са близки приятели още от деца израснали заедно.
Димитри и той е живял с травма заради баща си.
Не се сещам за какъв куфар питаш?

Заключвал го е в онзи сандък, който разби и затова се радваше ,че се е освободил психически от това.
Той постъпваше по същият начин с Есвет и я заключваше в сандъка.
Чачи много е вдигнал нивото на игра. Звяр е и си заслужава милионите заплата.
Толкова е секси и красив ,сега още повече с къдриците като латино пич.
Влязъл е във форма. 🔥когато поиска може и всички шашка с фокуси и се питат това той ли е ?
Секс сцените няма равен. И ние сме шашинг. Създаден е да те праща в рая и подпира и целува и да си зашеметена от това. Истински Казанова и мъжкар.
Как да не завидиш на всички, които се докосват до тоя Огън. Колежките жИлезни. С Бери си паснаха в това на еднаква вълна са.
Дали са нормално семейство Димитри и Есвет? Не знае кой и какво иска ?
Не го Обича ,но му се отдаде.
Скоро ще разберем какво ще се случи и как ще завърши тая история и война заради любовта на Есвет и ще има ли смърт?