Кафеникаво зацапване

• 447
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте момичета . Имам нередовен цикъл , но три месеца подред само ме прецапва за 3 - 4 дни. Получавам едни кръвни съсиреци първи , втори ден . Какво трябва да изследвам и да приемам за да го накарам тоя цикъл да тръгне . Защото това не го броя изобщо за цикъл . В краткия период, когато ми идваше преди , редовно ми идваше в началото на месеца около 10 и продължаваше 5 6 дни рядко 7 .

Много му се ядосвам вече защото не идва нормално. Не искам да пия противозачатъчни . Много против тях съм .
Не мога ли да пия някоя добавка за да се регулира ?

# 1
  • София
Трябва да се открие причината. Лечение наизуст няма как да стане.

# 2
Тези симптоми може да са причинени от много различни проблеми, няма как да изберете добавка, без да знаете какво ви е.

Първо ехограф. След това гинекологът ще ви назначи полови хормони - кои и кога зависи от възрастта ви и съмненията, които има.
Добре е да се направи и преглед при ендокринолог за хормоните на щитовидната.

Едва след като се открие причината, можете да пробвате с добавки за конкретната причина. Ако не помогнат - лечение, назначено от гинеколога или ендокринолога, зависи къде е причината. Може и да е комплексна.

# 3
Съгласна съм с гореизброените лечения - гинеколог, ендокринолог, кръвни изследвания. Но нека започнем с ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ!

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 22:42 от the Дорис

# 4
Съгласна съм с гореизброените лечения - гинеколог, ендокринолог, кръвни изследвания. Но нека започнем с ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ!

Няма вероятност. От днес имам ужасно силни болки в корема низко долу, по средата.

Общи условия

Активация на акаунт