Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 736
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Елора, разрушава се. Не само от висока температура, а и от ниска, вода и кислород.
Така че, ако не си откъснеш чушката от растението, и не я изядеш същия ден, не разчитай на някакво значимо количество Вит.Ц.
Росита, хубав дроб си купувам от Ангъс бг. В разфасовки вакуумирани по 300 грама, замразен веднага след заколване на животното.
Аз обичам много карантии. Дроб, език, шкембе, крака, език, сърце. Само мозък и очи не ям Joy

# 586
Огладнях сега заради вас! 👀 А съм в заклещено положение… Утре КЗ очаквам да е пак висока, много ме болят зъбите и съм страшно изнервена.
Някой може ли да ми каже дали тези витамини си заслужават, като това е съдържанието на един дневен прием?
Скрит текст:

# 587
Здравейте, момичета!
Само да отбележа че много харесван публикациите на Долчето, чиниите са красиви, цветни и вкусни 🥰😍
Харесва ми да ги гледам 🙂
Да дам отчет какво хапвах днес
Обяд  - Леща  в следобеда кюфте с пекани зеленчуци 😄 / следобеда огладнях и реших по добре кюфте отколкото шоколад/ 🫣
Вечеря - кюфтета със шопска
Тренировка 2 часа силова + кардио

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:35 от Bria

# 588
2 часа кардио.
Аз с моите 35 минути днес кифлея Grinning

Браво момиче.

# 589
Аз съм по заоблена от вас така че ще ми отнеме 5-6 месеца да се покажа по някой минижуп 😂🤣
Кардио ама после и силова . Мечтая да отмине мускулната треска ама засега ме държи.
Лятото се мазах с една пяна с магнезий  от Америка страхотна момичета но свърши и сега търся пак да я купя от някъде.

# 590
Пускам ви цялата графика за 14-те дни CGM. Храненето карнивор - месо, яйца, сметана, масло, с изключение на двете отбелязани - ябълка и чиизкейк тест. Без някакъв кой знае какъв ежедневен стрес. Спане през седмицата 23:30 - 06:30.
Вижда се, че на това ми хранене, няма големи амплитуди в захарта. Вижда се също, че след яденето на неща, които не трябва, последиците са увеличена базова захар за дни.
Зелената лента е толеранс, под и над който съм задала захар извън диапазон. Първите 10 дни 3,9 мин и 5,5 макс, а последните 4  мин 3,9 макс 5,0. 

Снимката ще се отвори голям формат, ако копирате адреса й и отворите в нов прозорец на браузъра.

# 591
Мда, няма такова правило в правилата на форума.
И аз тъй Долче. Понякога слагам, понякога не слагам.

# 592
Nevermoresleep, а червената линия?
На мен чиниите на Долче също ми харесват, но когато чета през телефона, предпочитам да чета, а не да гледам снимки, но, уви, няма как да го избегна, трябва да гледам и снимките, съответно да скролвам. Това са моите съображения, но аз не съм толкова важна.

# 593
Червеното е поднормена захар, според приложението - под 3,9. Не ми дава да задам по-ниска, за да не е в червената зона. Явно смята, че ако ти е по-ниска от 3,9 си в хипогликемия, но аз симптоми на хипо, не съм имала нито за миг.

# 594
Bria, как 2 часа тренировка? 👀👀👀👀👀👀
Ще ме изнасят на носилка след толкова. Едно време ходех на Indoor Cycling, тъмна стая, висока музика и беше 50 минути. Едва ходех след това, но там пулсът е на макс.
Да завършим подобаващо деня, както го и започнахме… Кажете ми, че отваряте линка:  https://www.instagram.com/reel/Cnt-IvZobrr/?utm_source=ig_web_copy_link 😁

# 595
Nani net честно казано имах сили и за още, после ходих и пазарих в Лидъл и обиколих  магазините в мола,  но пропуснах че колата е далече и с две големи торби повървях.

Да линка се отваря мадамите са топ и хот на спининга 🤣😂

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 23:59 от Bria

# 596
Червеното е поднормена захар, според приложението - под 3,9. Не ми дава да задам по-ниска, за да не е в червената зона. Явно смята, че ако ти е по-ниска от 3,9 си в хипогликемия, но аз симптоми на хипо, не съм имала нито за миг.
Да, и някоя друга съфорумка беше показвала, че с глюкомера на Контур плюс, кз под 3,8 и свети зелено. Не помня кой и кога, но съм го виждала. На снимка.
Скрит текст:
Вероятно е било в скрит текст

# 597
Да, приложенията не са най-идеалните. Може да дават по-подробна инормация и обяснения кое, какво, що и повече свобода в редактиране на параметрите, но без пари толкова:satisfied:. 

Доволна съм, че си го взех този сензор, след 6 месеца може пак да пробвам да видя, ако успея да се снабдя, има ли промени някакви. Тогава може и по-дълъг фаст да включа.

# 598
  • на острова на мечтите
Dolce,ами аз не съм писала, че съм качила мазнина, а само че съм качила едно кило. Преди дори филийка хляб, вече не ям тестени, ме довеждаха до това състояние.
Шоколадът беше 70% черен. Аз обичам млечен и затова не го купувам. Ако беше млечен щеше да замине целият наведнъж. От черният получавам киселини. От Линдор също, макар по-малко и по-късно, след изяждането.
Днес яйце и бекон. Варено броколи и домати. В обратен ред разбира се.

# 599
danilu, а от колко време си на режима?
Моите съболезнования и то искрени, че имаш киселини от линд. Ама и от 90% ли?

Опитай се да си правиш сама шоколад. Ако обичаш течен примерно. Ганаш опитай само с какао. Хубаво какао. И малко подсладител. Има и други рецепти. Със скир съм чела, с тахани, с авокадо. Ум да ти зайде.

Общи условия

Активация на акаунт