Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 73

• 28 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Ти па откъде си ми виждала фейсбука Joy

# 391
  • София
BFF_, чудна гледка! Каква красива земя си имаме Purple Heart Само дето не я пазим. И чуден подарък си измислила. Да позная ли песента на танца? Everything I Do I Do It For You Yum
Sharpy, да Heart

Ааа, и Долче да не забравя, тя се похвали по-рано тази седмица с годишнина! Честита и на вас, дълги години в разбирателство да прекарате!
И на Дара, честито бабинство! Heart Eyes

Аз това кето-тирамису бих препоръчала, отгоре може да се украси като торта, наистина е много вкусно, но пък ако е за дете (детски рожден ден), може и да не е подходящо, защото има кафе в него.

# 392
Шарпи е детектив открай време... И Урагана беше прихванала. Grinning

# 393
Всичко знам и виждам аз Trollface
Шарпи е детектив открай време... И Урагана беше прихванала. Grinning
Бинго! Smirk

# 394
Е как го намери, как?

# 395
Няма никакво значение.
И за да съм по темата една извадка от фейсбук за Натка Trollface
Скрит текст:

# 396
Доста е странно това с фейсбуците.

# 397
Доста е странно това с фейсбуците.
Защо? Кое е странното?

# 398
Аз съм попадала на профила на Натка във фейса и на още някой, ама не се сещам кой беше вече 🙂. Та, възможно е.

# 399
Честито на празнуващите, още много по толкова години ви желая!

И на мен ми е странно това с профилите от други места. Като дърта геймърка съм свикнала да си пазя личното пространство... доколкото изобщо е възможна някаква анонимност след толкова писане тук. Определено бих подскочила (не от радост обаче), ако някой се свърже с мен във ФБ понеже ме е познал от тук.

А бирата с маслини - защо не? Тя с всичко върви, даже и бира с бира може Joy
Не я мисля толкова с какво да е, много рядко си позволявам по някоя, не си струва да се втелясвам при такава честота.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 22:36 от natka

# 400
  • София
Ами то си е крийпи. Няма какво да се правим на политкоректни.

# 401
Не винаги е с лошо намерение или с каквото и да е друго, човекът си е любопитно животно просто. Аз съм си случай за мен си, целият ми стаж е бил все работа с много хора и пред хора и съответно личното пространство се защитава малко по-трудно. Но и съм се нагледала на много изпълнения и поне мен ме изправя на нокти на общо основание.

# 402

Така си е. Ама всеки със странните си хобита.
Аз нямам време да се ровя в разни профили, нито да чета стари коментари Joy
Явно и е мания.

# 403
За мен не е проблем да ми видят профила. Даже тук съм си пускала сама снимки. Не смятам, че имам от какво да се срамувам, че да се крия.

# 404
Аз няма да съм изобщо щастлива някой да ми изрови нещо от профил в една платформа и да го изтипоса в друга, без да ме е питал. Няма значение колко е безобидно и няма нищо общо със срам.

Общи условия

Активация на акаунт