Лотария "Зелена карта" 2025

• 36 799
  • 384
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, бих искал да попитам има ли някакви промени по кандидатстването (попълването на формуляра) спрямо миналата година? Също така по този начин правилно ли е написан адресът на английски "53 Ivaylo str.", според вас? В случай че на личната карта пише и номерът на етажа, нужно ли е да се посочва и тук?

# 376
Здравейте! Валидирате ли някъде снимките си? Ние досега не сме, ходим, снимат ни уж подходящо за лотарията и пускаме. Тази година обаче нещо не ми харесаха снимките, изглеждаха някак не фокусирани, мътни,  не добре разположени. Разтърсих се за валидатор, открих тук в стари теми линк, но не работи. После намерих едно приложение 7ID, но според него наистина има проблем. Сега се чудя дали има нещо официално където мога да проверя снимките? Има ли фото в южните квартали, което може да ми препоръчате, явно тези които ползваме не са добре...Благодаря предварително!

# 377
И аз имам въпрос за снимките. Като отидете на фото каква снимка искате? Снимките, които се правят за американска виза като размер и начин на заснемане ли отговарят на изискванията за лотарията?

# 378
# 379
  • София
Снимките трябва да бъдат 2х2 in, това е стандарта за американците, бял фон, да не сивее. Ние винаги сме си правили снимките във фотото на Витошка срещу Макдоналдс и с тези снимки бяхме изтеглени, знам и за друг случай на изтеглени с техни снимки. След това за самото интервю си направихме снимки в Парк мол (бившия Сити център), най-долния етаж под ескалаторите е. Също отлични снимки имахме.

# 380
Въпросът ми е до всички в темата: всяка година нови снимки ли си правите?

# 381
# 382
Мерси! А с каква цел? Имам предвид, каква е причината?

# 383
Мерси! А с каква цел? Имам предвид, каква е причината?

Описано е в инструкциите - снимките трябва да са актуални (направени поне през последните 6 месеца) и при кандидатстване с едни и същи снимки, използвани в предишни кампании, участниците ще бъдат дисквалифицирани.

# 384

Общи условия

Активация на акаунт