Лотария "Зелена карта" 2025

• 36 800
  • 384
  •   1
Отговори
# 360
За самото интервю не е нужен апостил, даже превод не трябва, но ако ще заминавате за САЩ, акт за раждане, дипломи, и др. Ще трябва да са преведени.
Лично нашите актове за раждане са ни ги искали няколко пъти. Така че не бих съветвала някой да рискува и да тръгне с документи на български. Не че няма начин и от тук да стане, но филма става друг.

# 361
Никога не са ми искали акт за раждане в САЩ.
Имам ги преведени, стоят в една папка и сигурно никога няма да ми се наложи да ги извадя.

# 362
Преведени, да, но апостил никой не иска в САЩ. Даже дават сам да си ги преведеш, съвсем сериозно.

# 363
Първо ми искаха за записвяне на детето на градина. Нейния и моя.
Все едно ще седна да лъжа, че съм и майка.
После искаха в педиатрика за да я вкарат в някаква база данни...

При подаване на документи в офиса на сошъл секюритито, пак актовете бяха с набора нужни документи.

Вие ако искате и с гугъл транслейт си ги преведете, аз казвам, как беше при нас.

# 364
Пак мерси на всички. Аз не разбирам на каката защо ѝ беше толкова трудно да ми отговори за 1 мин вместо 10 мин да ми и обяснява как шанса да бъда изтеглена е малък, как евентуално нямало да стане и прочее

# 365
  • София, България
Ако помага - тук на този линк има доста полезна информация - https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/ … st/SOF-Sofia.html

Удебелено е на доста места, че искат оригиналните документи - акт за раждане, свидетелство за съдимост и т.н в оригинален вид, като за някои са споменали, че искат и копия да носите. Пожелавам успех.

Аз сега чакам да дойде времето да пусна и тази година - не помня вече трети път ли, четвърти ли...

# 366
Много ти благодаря! Помня че го четох това като луда, но не мижах да се сетя как да стигна до този раздел пак 😅 успех пожелавам, дано се получи на всички

# 367
Ще има ли нова тема?

# 368
Тези, които кандидатстваха днес, получихте ли имел потвърждение? Аз се пуснах в 19:15 и все още нямам и се чудя дали не съм си объркала имейл адреса.

# 369
Тези, които кандидатстваха днес, получихте ли имел потвърждение? Аз се пуснах в 19:15 и все още нямам и се чудя дали не съм си объркала имейл адреса.

Няма и да получите, поне аз не получих миналата година, както и този път. Затова и след изпращането на апликацията има съобщение, в което е написано да не затваряте страницата докато не я принтирате или не си запишете confirmation number-a.

# 370
Мерси Ива. Щеше да е хубаво това някъде да го споменат, защото липсата на имейл няма нищо общо с записване или запазване на код. Успех

# 371
Мерси Ива. Щеше да е хубаво това някъде да го споменат, защото липсата на имейл няма нищо общо с записване или запазване на код. Успех

Разбирам те и аз бях притеснена първият път от това, но... Успех!

# 372
  • София
Винаги съм разпечатвала страницата с номера и после така си проверявахме. 4тият опит беше късмета за нас и вече 2+ години сме тук. Стискам палци на всички желаещи!

# 373
Здравейте . Виждам , че някои вече са кандидатствали . На мен все още не ми излиза такова поле в сайта . Или аз гледам друг сайт ?

# 374
Здравейте . Виждам , че някои вече са кандидатствали . На мен все още не ми излиза такова поле в сайта . Или аз гледам друг сайт ?

https://dvprogram.state.gov - Това е линка, по-долу зеленичкото Begin Entry.

Общи условия

Активация на акаунт