Там има и информация, според която се вижда, че детето му е било на месец, когато той бил с Атанаска в Родопите, тя се тагвала. Посочено е и че тя е била инициаторката на връзката им, но на него очевидно са му слаби ангелите.
Според мен тя е и наясно, че мъжът ѝ пише на други жени, както е пишел на нея навремето, но така ѝ изнася.ю
Там има и информация, според която се вижда, че детето му е било на месец, когато той бил с Атанаска в Родопите, тя се тагвала. Посочено е и че тя е била инициаторката на връзката им, но на него очевидно са му слаби ангелите.
Аз съм наистина потресена! Не ми се вярва, че даже и аксесоарите същите!
Според мен тя е и наясно, че мъжът ѝ пише на други жени, както е пишел на нея навремето, но така ѝ изнася.ю
Емилия не е и мой тип, просто "мъжкарството" обсъждам. Иначе всеки е свободен да прави каквото си иска, най-вероятно не са били един за друг, но има доста по-мъжкарски начини да се разделиш с майката на новороденото си дете, което да не говорим, че използваш за гледания
Според мен тя е и наясно, че мъжът ѝ пише на други жени, както е пишел на нея навремето, но така ѝ изнася.юПрепоръчани теми