АНДАЛУСИЯ

• 42 165
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Ако се има предвид El Caminito del Rey - горещо препоръчвам организиран преход с автобус от Малага.

# 436
  • София
Конкретно Avanza от България аз лично никога не съм успявал да го отворя - едва на испанска територията ме пусна.
Което е странно, защото аз от Б-я не съм имала проблем с отварянето на сайта им, иначе имат добри цени.

# 437
  • На морето!
Хоп, записвам се със спонтанно купени билети за Малага, 5 дни през януари.
Сега гледам и апартаменти, но все още не мога да разпределя дните, Малага ще е отправна точка, но се чудя към Севиля или към Кордоба, или към двата града.
Ще сме само двамата с ММ, като идеята е да направим едно бързо бягство, за следващата есен сме планирали по-дълга екскурзия, в която вече ще включим Алхамбра, Гибралтар и Танжер, но все пак и за това пътуване ми се иска да видим максимално много извън активния туристически сезон.

# 438
  • София
Ако има начин посети и Кордоба, и Севиля. Заслужават си.

# 439
Задължително и двата града. Преди 2 седмици се завърнахме.
И Кордоба, и Севиля са жестоки!

Хоп, записвам се със спонтанно купени билети за Малага, 5 дни през януари.
Сега гледам и апартаменти, но все още не мога да разпределя дните, Малага ще е отправна точка, но се чудя към Севиля или към Кордоба, или към двата града.
Ще сме само двамата с ММ, като идеята е да направим едно бързо бягство, за следващата есен сме планирали по-дълга екскурзия, в която вече ще включим Алхамбра, Гибралтар и Танжер, но все пак и за това пътуване ми се иска да видим максимално много извън активния туристически сезон.

# 440
  • На морето!
Възможно ли е с обществен транспорт или само с рент-а-кар? Имаме само 3 пълни дни за двата града, как да ги разпределя, нощувките в Севиля, в Кордоба или и в двата?

# 441
Вижте какви са възможностите за влак, защото с автобус се пътува по-дълго, но май с рентакар ще е по-добре.

# 442
Препоръчвам с влак, при положение че само градове. Аз онлайн взех билети от Renfe. Много бързи и удобни. Имахме 2 нощувки в Кордоба и 3 в Севиля. Достатъчно да се насладите, но винаги може и повече:)

# 443
Здравейте и ние имаме билети за Малага за ноември, но ми прави впечатление, че влаковете са доста пари, ако някой е ползвал рент а кар, може ли да препоръча фирма, идеята е да се посети Севиля и някаква друга дестинация, може би ще ни трябва кола за два дни, билетите от Малага до Севиля в посока с влака са по 50 евро на човек,

# 444
  • София
Не мога да ти помогна за рент а кар, но ако останете на обществен транспорт, виж и цените на автобусите - Alsa. Някои къси дестинации са с фиксирани цени, но повечето са динамични. Аз съм пътувал Севиля - Малага за 8 евро.

# 445
По препоръка от темите за Андалусия и ние ползвахме malagacar.com. Доволни сме. Взехме пълна застраховка и накрая само погледнаха нивото на резервоара.

# 446
Здравейте и ние имаме билети за Малага за ноември, но ми прави впечатление, че влаковете са доста пари, ако някой е ползвал рент а кар, може ли да препоръча фирма, идеята е да се посети Севиля и някаква друга дестинация, може би ще ни трябва кола за два дни, билетите от Малага до Севиля в посока с влака са по 50 евро на човек,

Преди две седмици се върнахме, наехме кола от Malaga Car, резервирахме директно от техния сайт. Останахме много доволни - няма депозит, втори шофьор е безплатен, също така при резервация не се изисква предплащане, платихме на място. Дори ни направиха ъпгрейд на колата и ни дадоха доста по-висок клас от резервирания (явно нямаха налични коли), което си беше супер. Струваше ни 160 евро за 7 дни, с пълна застраховка, като резервирахме 3-4 месеца преди датата.

# 447
Искате за два дни кола, за да посетим Севия и още нещо?
Не виждам как ще стане като се сложи и някакъв път. Два дни е минимум само за Севия.
За колата ще платите и поне 20€ паркинг на ден.

# 448
Искате за два дни кола, за да посетим Севия и още нещо?
Не виждам как ще стане като се сложи и някакъв път. Два дни е минимум само за Севия.
За колата ще платите и поне 20€ паркинг на ден.
Ще спим само в Малага със сигурност, да ще ги чекиране, ясно ми е че няма да правим голямо посещение, ние сме 4 човека, влака идва 800 лв, как ви се струва? Със сигурност е по - добър вариант рент, благодаря на всички, които писаха.

# 449
Погледнах няколко дни от ноември и за всеки ден има няколко влака , естествено по-бавни за по 20€ в посока.
Ходене от Малага  до Севия и обратно са 5 часа, ако не се спира никъде.

Общи условия

Активация на акаунт