АНДАЛУСИЯ

• 42 681
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Писала съм по-напред за моите премеждия с билети в последния момент за Алхамбра. Не ми се повтаря.
Това е официалният сайт - има билети в момента
https://www.alhambra-patronato.es/?ca=0&lg=en-GB

# 106
Не мога да се регистрирам в сайта на Alsa,,не разбирам защо не ми приема нито номер на лична карта,нито ЕГН,нещо не правя както трябва,но какво?

# 107
  • София
Ако имаш място в телефона, свали приложението им. Аз го имам и без проблем се регистрирах. ЕГН няма да ти искат.
Ако решиш да останеш на сайта и продължава да не ти приема номер на ЛК, пробвай да сложиш една нула отпред.

# 108
Имам място в телефона,ще го изтегля,дано стане.Пробвах какви ли не варианти,не става и не става,но за 0 отпред не се бях сетила.

Дайте и съвети къде е хубаво да се спи в Малага,да има наблизо транспорт до летището,единият ни полет е рано сутринта,да не вървим много да търсим  спирки.

# 109
  • София
Отвори Мапс-а и намери Malaga Centro, това е първата и най-близка до центъра гара на влака за летището. Излиза първи курс в 5.20 линия C1 и пристига в 5.30 на летището, по-ранен не показва. Оттам вече прецени колко ти е допустимо да вървите, за мен целият център е пешеходно достъпен, но това е субективно. Летището не е особено далече, и такси да се наложи, ще е поносима цена, особено при семейно пътуване. Влакът иначе е евтин - 1.80 май беше.

# 110
Влакът съвсем евтин ми се струва щом е 1.80.
Може и такси да ползваме,по-удобно ще е,макар че хотелчето,което съм резервирала го видях,че е на 10 мин от тази гара,съвсем нормално.
Обаче още се колебая дали от летището като кацнем да не отидем направо в Марбея,гледах вчера едни клипчета в ютюб и много ми допадна там крайбрежната алея. В Малага сигурно е подобно,обаче не знам защо не ме грабва.

# 111
  • София
Не мога да се регистрирам в сайта на Alsa,,не разбирам защо не ми приема нито номер на лична карта,нито ЕГН,нещо не правя както трябва,но какво?
И аз имах проблем с регистрацията в Алса с лична карта, но пробвах с паспортните номера и успях!

# 112
Здравейте, моля за съвет:
Пристигаме в Аликанте с полет на Уиз вечерта в 21:15. На другия ден с влак ще пътуваме до Валенсия. С дете сме на 6г. Спряла съм се на два хотела:
- до ж.п гарата -  местоположение: Avenida de Salamanca, 16, 03005 Аликанте, хотел: La City Estación;
- местоположение: Calle Pintor Velázquez, 3, 03004 Аликанте, хотел: Reina Victoria Velázquez;
Чудя се кой да избера - имайки в предвид късния час на приситигане - мисля, че по удобно ще ми е до ж.п гарата, но се притеснявам за обстановката около нея;
За втория хотел се чудя как ще успеем да се придвижим по нощите до него.
Моля за съвет от знаещите Simple Smile

# 113
  • София
Обстановката около гарата си е супер. И аз имах притеснение, но беше спокойно и много комуникативно. Ние бяхме в хотел Don Paco.

# 114
  • София
Здравейте, можете ли да ни препоръчате фирма за rent-a-car в Малага? Искаме да наемем кола от летището. Благодаря!

# 115
  • Велико Търново
Здравейте, можете ли да ни препоръчате фирма за rent-a-car в Малага? Искаме да наемем кола от летището. Благодаря!
Здравейте! Два пъти сме вземали от малагакар. Без депозит, без кредитна карта, бързо лесно, нови коли

# 116
  • София
Здравейте! Два пъти сме вземали от малагакар. Без депозит, без кредитна карта, бързо лесно, нови коли
Благодаря!

# 117
Влакът съвсем евтин ми се струва щом е 1.80.
Може и такси да ползваме,по-удобно ще е,макар че хотелчето,което съм резервирала го видях,че е на 10 мин от тази гара,съвсем нормално.
Обаче още се колебая дали от летището като кацнем да не отидем направо в Марбея,гледах вчера едни клипчета в ютюб и много ми допадна там крайбрежната алея. В Малага сигурно е подобно,обаче не знам защо не ме грабва.

Двете крайбрежни нямат нищо общо като усещане. В Малага е красиво,но си носи усещането на град. Разхозете се до пристанището, ако искате повече алея покрай морето това е райна на Huelin - не е толкова туристически и там се разхождат местните. По крайбрежната алея цените на заведенията не са толкова скъпи. В Марбея е приятно и със сигурност ще ви хареса, просто много зависи какво търсите. Пристанището на Беналмадена също е интересно за разходка - Puerto Marina.

Относно рент-а-кар препоръчвам малага кар. Ползвала съм ги над 5 пъти и никога не е имало проблем. Няма нужда от кредитна карта ако вземете пълната застраховка. Цените са сравнително евтини,но трябва задължително резервация иначе нямат налични коли.

# 118
  • София
Относно рент-а-кар препоръчвам малага кар. Ползвала съм ги над 5 пъти и никога не е имало проблем. Няма нужда от кредитна карта ако вземете пълната застраховка. Цените са сравнително евтини,но трябва задължително резервация иначе нямат налични коли.
Тоест не задържат дори минималния депозит в размер на един резервоар? Как се плаща колата, в брой?

# 119
Здравейте,

Вчера купих билети до Малага и тепърва ще правя програмата. Ще бъдем там за 7 нощувки и ще вземем кола под наем (четох, че не е добра идея да се обикаля с кола, но приятеля ми държи да сме с кола, така че дано това не ни усложни нещата).

Някой има ли примерна програма в каква последователност е най-добре да се обиколи? (някой, който вече е бил разбира се, не някой да ми прави специално на мен програма Grinning ) Иска ми се да хем да е обикаляне, хем да има и малко време за плаж и релакс, да не е твърде натоварена програмата. Къде е най-хубаво за плаж, някакви съвети?

*не сме били в нито един от градовете и като цяло в този район.

Общи условия

Активация на акаунт