АНДАЛУСИЯ

• 42 807
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Средата на октомври как са температурите?
Преди бих отговорила чудесни, но след дъждовете, които видях - зависи.
Само седмица преди ходенето ни (17-22 окт 23) беше страшна жега, при нас топло, но по-скоро есенно, с пороен, студен дъжд единия ден, в Кадис силен вятър, което ни спаси от дъжда поне 🙃

# 571
Ние бяхме март месец миналата година в Малага.
Беше студено и дъждовно, а аз бях тръгнала с тънко яке, очаквайки да е по-топло. В Кордоба беше направо зима, силен вятър и дъжд.
А бях чела как хората едва ли не ходят на плаж.

# 572
  • На морето!
Ау, чета ви и се смущавам, ние отиваме след 2 седмици😃

# 573
Не се смущавай. Била съм в началото на февруари и времето беше прекрасно - през деня съм била по жилетка. Сутрин и вечер си беше хладно, особено край морето.
И тази година ще си взема дебело яке за всеки случай, но ще се надявам на същото хубаво време.

Avia, Hug Наистина има билети само за организирани турове. Ще трябва да решаваме бързо, защото сигурно и за тях ще свършат.

# 574
  • Mediterraneo
И нашето пътуване е след две седмици, ама хич не се притеснявам. След като в Барселона ни валя 12- часов дъжд, а ние бяхме и на концерт на стадион, вече нищо не ме притеснява. А и ще сме с колата, мога да взема колкото си искам дрехи и обувки. И все пак, надявам се да е хубаво времето, като сравнявам прогнозите, е същото като при нас- слънчево, ясно, 12-15-20 градуса.

# 575
Моля помагайте - за колко часа да запазя час за Насридите (Алхамбра). Към момента има всякакви часове за нашата дата. И още един въпрос - за деца на 17г.какъв билет трябва?

# 576
  • София
Кога отивахте, кой месец?

Иначе това са типовете цени

За категориятa European Youth Card Holders намирам това https://eyca.org/about. Трябва да се покаже заедно с ID. Студентски карти не важат.

# 577
Март месец (очаквам дъжд с нашия късмет)
Много благодаря! Такива карти няма да вадя, просто ще платя цял билет.
А за Насридите, колко часа да избера?

# 578
Всичко е индивидуално с часовете на посещение.
Ние тръгнахме сутринта от Малага. Около 10 ч бяхме в Гранада. Разходихме се в стария град и към Двореца. Часът ни беше 13,30 ч
До към 17 ч бяхме там. Там хапвахме и пихме кафе.
Обратно към Малага в 20 ч

# 579
Планираме пътуване началото на март, като нощувките- 4- ще са в Севиля. Планувала съм 1 ден в Кадис и 1 ден в Кордоба. Според вас достатъчен ли е по 1 ден за двете места?

# 580
  • София
Март месец (очаквам дъжд с нашия късмет)
Много благодаря! Такива карти няма да вадя, просто ще платя цял билет.
А за Насридите, колко часа да избера?
По-ранен, преди обяд, за да имате време, ако нямате други планове за деня, да разгледате всипко А и денят е по-кратък.

Планувала съм 1 ден в Кадис и 1 ден в Кордоба. Според вас достатъчен ли е по 1 ден за двете места?
Според мен - да.

# 581
  • София
Планираме пътуване началото на март, като нощувките- 4- ще са в Севиля. Планувала съм 1 ден в Кадис и 1 ден в Кордоба. Според вас достатъчен ли е по 1 ден за двете места?
Достатъчно е за градска разходка и да усетите духа на мястото, да.

# 582
  • София
Здравейте, имам питане за Гибралтар. Сега когато за посещение за Великобритания важат нови правила за влизане в страната с предварително заявление за издаване на електронно разрешение за пътуване след 2 април 2025 г., дали това ще се отнася и за Гибралтар? Срещал ли е някой подобна информация?

# 583
Още един въпрос относно malagacar, за тези които да ги ползвали. Колко време предварително трябва да резервирам? Понеже летим с лоу кост и ме е страх да не ни променят полетите.

# 584
Като резервираш, пишеш номер на полета. Така че предполагам, че ако има промяна по вина на авиокомпанията, ще уважат и промяната в наема на колата.

Общи условия

Активация на акаунт