ХАМАС нападна Израел

• 540 071
  • 8 960
  •   1
Отговори
# 2 160
https://www.facebook.com/100004640358748/videos/1053671319114082
Говорят сами за себе си.
 Само чета , ако някой чуе речта да ни каже фейк ли е или реално видео.

Аз нищо не разбирам от руски.
Какво казват?

# 2 161
  • София
Говорят сами за себе си.

Какво казват?

Ще станат мнозинство и ще наложат ислямска държава в Германия.

Меркел, Саркози и Шрьодер имат да изкупват много грехове.

# 2 162
Говорят сами за себе си.

Какво казват?

Ще отменят конституцията, иска им се Германия да стане ислямска държава, ако не приемат законите на шериата - бой. Обещават, че когато станат повече, ще го направят.

# 2 163

Ще станат мнозинство и ще наложат ислямска държава в Германия.

Меркел, Саркози и Шрьодер имат да изкупват много грехове.

За съжаление европейските лидери са им дали картбланш изглежда Sad
И народите толерантни евроегейци. После кой ми сра в гащите. Не само те ще изкупват, но и народите. Защото трябваше да скочат на предишните бежански вълни. Трябваше да скачат на всяко зверство там, а те бяха много, ама много. Затова и напуснах темата за бежанците.
Меркел и сие като им потъне корабчето ще избягат, ще се оправят, ще отидат другаде, та се си го измислили.
Меркел не е ли лезбийка?
Такива мюсюлманите много ги "обичат"
Ще и свитнат главичката скоро.
Айде. Германия да си взима палестинците. Франция също, Англия също.
И без това гледам назначават от техния народ за управляващи.
Ще има бежанска вълна скоро, на изток, ама на малцинство останали истински германци, французи и т.н.

Благодаря Нова. И като го направят какво ще стане? Ще стане това, което е била тяхната държава. Няма да е Германия, пак ще почнат простотиите. Къде ще бягат тогава.

# 2 164
  • # супернатурална #
Хич не слагам думи.
То нали  през цялото време се обяснява ,че палестинците не всички са Хамас и производни ,ама не та не .
Достатъчно простотии се изписаха .
Кой го обяснява?

# 2 165
Младежът говори на чист немски език без акцент. Сигурно е роден в Германия, от интегрираните е Wink

# 2 166
Меркел си има мъж. Даже двама съпрузи има, като втория го е развела. Това за протокола.

Иначе по въпроса на Артемис защо сега четох  разни анализатори, които свързват времето, избрано от Хамас за атаката им с войната в Украйна - тоест с намеса на Русия, или с възможностите да настъпи подобряване на отношенията на Израел с арабските държави, което също не ги устройва. Не съм компетентна по въпроса, но ми звучи реалистично.

# 2 167
  • Под сянката на разлистените кактуси

Благодаря Нова. И като го направят какво ще стане? Ще стане това, което е била тяхната държава. Няма да е Германия, пак ще почнат простотиите. Къде ще бягат тогава.

Ето това хич не го разбирам Избягал си отнякъде, защото е гадно, отиваш на друго уж по-хубаво място и искаш и там да си спретнеш същата кочинка. Защо?

# 2 168
Намеса на Русия изобщо не е изключена. За тях ситуацията е изгодна.

Но всичко друго е старо като света. Насилието поражда насилие. Когато имаш  окупирани хора без права, без работа, без никакви изгледи за каквато и да е свобода, почвата за отмъщение е плодородна.
От друга страна антисемизмът си процъфтява в добре развити, свободни общества.

# 2 169
Изглежда в Нидерландия също са забранили пропалестинските демонстрации. Полицията прилага решението. Някои биха го нарекли "полицейско насилие". Еврейското лоби явно е много силно, за да виждаме такова обръщане на вятъра.
https://twitter.com/latiniano/status/1715067972505493544

# 2 170
  • София
Ами, опазват реда. Видяхме в другите страни какво става - чупят, съсипват, мародерстват, десетки ранени полицаи.

То, протест ли е, чудо ли е!

# 2 171
Като направят кочина, ще отидат в друго подредено. Да опоскат и там. Като скакалци са.

# 2 172
  • # супернатурална #
Намеса на Русия изобщо не е изключена. За тях ситуацията е изгодна.

Но всичко друго е старо като света. Насилието поражда насилие. Когато имаш  окупирани хора без права, без работа, без никакви изгледи за каквато и да е свобода, почвата за отмъщение е плодородна.
От друга страна антисемизмът си процъфтява в добре развити, свободни общества.

Абе Ули, колко пъти го дъвкахме това? Защо са окупирани, преди били ли са, и от кого?
Преди 7-ми си мислех, че Израелците са излишно параноични. Истината е, че ги познават по-добре от нас и просто са се пазели. За гладните и подтиснатите палсстинци също ми се разби мита. Гладен човек не краде момичета, краде храна. Не говоря за терористите, а за ордите влезли след тях. "Мирно население", Пуснали едно момче, но си натоеариха момичета от фестивала. Колко пъти ги предупредиха да се изтеглят на север?
Като искат да водят война, да я водят войниците. Не да колят чужди жени и деца, а после да  бутят собствените на предна линия.

# 2 173
Аз се ядосвах на израелците, че не дават на Украйна Железния купол. Нещата при тях изглеждаха спокойни. Сега разбирам колко съм бил наивен.

В Украйна първата работа беше да направят бомбоубежища и система за оповестяване. В Газа няма такова нещо. Тунелите за за терористите и техните ракети. Цивилните служат само за кървави клипове и политически ефект.

# 2 174
Усетиха се, че настроенията на народите са други и се променят и политиките ,защото може да ги изхвърлят на избори. То ковид, нефт и газ, войни ,миграция, пак подкрепи  и издръжки, че и търпение .  Само дайте се чува. Обедняване си има, макар не усещат толкова богатите страни. Дисциплинирани са, но всяко търпение  има край  и на запад.

Общи условия

Активация на акаунт