🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 492
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ефтим: Коничиуа.
Кустев: Бе, я се дръж нормално.
Joy

# 136
Не е никак случайно, че Биляна и Марианна са приятелки. И двете са талантливи готвачки. Ама на никой в това предаване не му пука за това кой има талант и кой не. В момента в който изгонят Марианна ще спра да гледам в знак на протест. Защото нещо ми казва, че в един момент тоя каст ще е пълна мешавица.

# 137
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Радвам се, че и има и други дето мислят като мен за Евтим, направо не мога да му дишам
лигавщините, изобщо не ми е забавен. +1 за Кустев как за секунди му намести чакрата и
го свали на земята с коничиуата му.

# 138
  • пустинята Гоби
Алекс няма изгонване.

Лора реве на трейлъра за новия епизод, може би ще гонят Тоби. Алекс пак ли ще остане? Този човек веднъж не сготви като хората, а още е там.

# 139
Лора вече 2 пъти и виждаме глупостите, а не я гонят. Аман. Просто, ВБЕСЯВАМ СЕ!

# 140
Недей, бе. Не се ядосвай за глупости.
То е ясно, че тоя сезон е някакъв компромисен и от немай къде.
Изобщо не го приемам сериозно.
За мен е нещо като измислен, като заместващ, но няма нищо общо с онова предаване което сме гледали сезони наред.

# 141
Вие поне сте гледали сезони наред💪 За мен това е втори сезон🙈 И вече се чудя какво ли гледам и аз?!
Наистина трябва да се устиска до топ 5.
Дотогава ще влачат и Алекс, и двете фльорци, и Евтим…, и още няколко дразнителя!🙃😅

# 142
И аз съм тук да си кажа след епизода Simple Smile
Първо този мастър клас за мен беше едно нищо. Тартар от моркови със сто подправки и отгоре яйца. А сосът, който показа Елена изглеждаше като пюре. Гъст като лепило. Каква беше тази приумица да пече морковите в тесто?! Някакъв аналог с риба в тесто ли беше?
Картофено пюре с пасатор??!! Е това ме довърши. Но не съм очаквала повече от някой, който сготви свинско с картофи и кавърма с картофи в чушка за цялото предаване. Обаче ньоките на Биляна изглеждаха много по-добри от тези на Мариана. На Мариана плуваха във вода, защото не беше приготвила доматения сос както трябва. От терасата през цялото време й подсказваха кое как да направи. Както винаги, продукцията решава кой да бута напред.
Много съм разочарована от Роси. Толкова много залагах на нея, но за жалост не показва нищо. Не може да не различиш пресен лук от пресен чесън.
Ох, ще видим утре..

# 143
  • София
Някой тая грахова кайма на ИКЕА виждал ли я някъде. Гледах уж да улуча нещо марка или име, ама така и не успях.

# 144
Мастър класът не ми хареса, не обичам сготвени моркови, блудкави са ми. Ходих в Гугъл да търся тази шеф Петрелийска, ами тя била в първия сезон хоби готвач, въобще не я помня, кога е станала шеф готвяч не е ясно.

# 145
Сега гледам, но си е скука. Да не знаеш как се правят ньоки, направо паднах. Пак се веят косища, мятат се лиги.
Мастър класът отново е скучен, освен 1-2 техники, които би трябвало да не са им непознати. Не ме впечатли въобще.
Като ми каже някой, че не пише, щото помни и ми е ясен.
Лора повече не дразни от Тоби

# 146
Тоби пък с очила. За да изглежда по-интелигентна отколкото е, предполагам?🤔
Клише, но…🙈

# 147
  • София
Трябва да призная, че и моите надежди за силен сезон поувяхнаха, а бях оптимист до някое време. Пак си гледам с удоволствие, защото журито ми харесва, както и някои от участниците, а форматът ми е супер любим, но сезонът дотук се люшка между вялост и хаос, чудя се дали и монтажът не допринася.
Валентина е симпатична и я слагам в отбор "можещи", но недоумявам защо тя спечели мастър класа. Едно ястие, ако е отровно солено, няма да го консумирам, независимо дали цветът на темпурата е перфектен или кубчетата от моркови са с идеална големина... Тотална недомислица, но вероятно по-голяма тежест е имало мнението на гост готвача в случая - Елена. Аз я помня, само не помнех, че е готвила на финал, което май казва достатъчно. Grinning
Много ми се иска да видя повече от Даниела - изключително приятна е като маниер, очевидно се справя много добре с овкусяването, изглежда организирана, чиниите ѝ винаги ми изглеждат апетитни и интересни.
Роси ме разочарова - отначало ѝ симпатизирах, но напоследък не си изпълнява заявките, прави гафове почти при всяко готвене и всичко това е гарнирано с чувство за превъзходство... Малко смирение и повече внимание и самокритичност биха ѝ помогнали много.
До финал ми се струва логично да стигнат Осман, Марианна и... Даниела например. Поне засега ми се струват най-стабилни, без фрапантни издънки. Петя също удържа фронта, но ми се струва, че не излиза и на сантиметър от зоната си на комфорт, от което в един момент ще изгуби точки.
Утре ще е интересно какво ще приготвят за шотландските гости. Simple Smile
Някой тая грахова кайма на ИКЕА виждал ли я някъде. Гледах уж да улуча нещо марка или име, ама така и не успях.
Кайма не виждам в сайта, само кюфтенца от грахов протеин, но пише, че са изчерпани онлайн и в магазините в момента: https://www.ikea.bg/products/ikea-food/meals-garnish/huvudroll-b … amrazeni/20483592. Иначе "каймата", която ползваха в днешния епизод, си е под марката на Ikea (също не я виждам онлайн, не знам дали я има във физическите магазини), името на продукта е:

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 00:33 от Klodilia

# 148
Не ми се вярва.
Тоя пък Евтим е голям лигльо, хич не понасям такива.

# 149
На елиминациите ястията на Стоянов Сан изглеждаха обаче най-апетитно. 😁

Общи условия

Активация на акаунт