🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 697
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Радка ще я прескоча. Ще гледам обаче симпатягите от Бон Апети 👍

# 481
Никакъв интерес нямам към журито,нито тук,нито в американския МШ.
Всички са влезли в роля (един лош,един забавен и един "балансиращ") и си рецитират репликите.
Нито те са спонтанни,нито те решават кой да ходи на елиминации и кой да си отива.

Може би само веднъж усетих спонтанни и честни думи от шеф Рамзи, когато изгониха един бивш хероинозависим и в очите му си личеше колко уважава човека,че се е изчистил и е поел по хубав път.(по повод това,че брата на Рамзи е дългогодишен зависим и няма оправия, ни затвори, ни парите на Рамзи за комуни..)

Не я знам коя е тази Радка,много недолюбвана.

# 482
  • София
E, и аз не знаех нищо за Рамзовия брат, но мерси за инфото 😁

# 483
Лицемерието на Булман - че това всичкото било една манджа. Да бе. Смеси месо със скариди. Два протеина в едно ястие......

# 484
Росица в днешният епизод по-скоро се заявява с - Вижте ме колко съм фешън.

# 485
Дано се забавлявате🤞😅👍
При мен ще е утре на риплей🙃
Сладурите от Бон апети са страхотни; Радка и аз не познавам, ще я видя какъв е екземпляр и ще се изкажа💪
Приятно👨🍳😊

# 486
Хайде всички сърф енд търф....

# 487
Аз пък не разбирам защо всички се втурнаха да направят пюрета. Разбирам, че това е най-лесното, ама поне малко разнообразие, да му се не знае. Например да направят темпура. Това би било интересно.

# 488
Радка е една люта селяндурка с просташки език, която спечели преди години мастършеф с прости манджоляци.
Силвена много я харесваше, защото си приличат по селения. Искаха, че човек от народа може да спечели мастършеф.

# 489
Радка е като фелдфебел, как брои. Scream  Laughing

# 490
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Радка е една люта селяндурка с просташки език, която спечели преди години мастършеф с прости манджоляци.
Силвена много я харесваше, защото си приличат по селения. Искаха, че човек от народа може да спечели мастършеф.
+10000 баш така си беше. Точно Радка ли намериха да извикат, потрес.

# 491
"Скариди на пидестал "
🫣

# 492
Тоби в топ 3. Лиглите си получават бутането.

Аз така избеснях като спечели Радка, че спрях да гледам всички следващи сезони чак досега.

Тоби в топ 10. Айде моля ви. Ужас.

# 493
Пародия

# 494
  • София
Лора и Стоян много ги харесвам..

Общи условия

Активация на акаунт