🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 2

• 31 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Tsugumi_, да, много уместна забележка всъщност. Simple Smile Нещата не се случват във вакуум и виждаме само върха на айсберга в много ситуации.

# 466
  • пустинята Гоби
Осман няколко пъти се изказа, че използва техники. Значи все пак знае за какво е там. Предполагам, че още поне 3-4 ма имат малко повече познания за готвенето. Чакам да избухнат, в последния епизод готвиха едно ниво над предишните.

# 467
  • Sofia
Токев наистина е с реноме на сериозен готвач, но съм го запомнила с мъката да си каже репликите. Мисля, че всеки от тези тримата го надскача по забавност и приятност на екран. Пък все пак ние искаме и да се забавляваме Simple Smile

# 468
Ох, на мен мечтаното жури би ми било Михалчев и Таралежков, от там нататък Кот додИ

# 469
  • Sunshine state
На мен Токев не ми в бил никога любимец, прекален сухар ми е. Михалчев обаче много ми допадаше - има страхотно чувство за хумор. Няма да забравя как веднъж каза на един участник "леле, ама каква Кербала е тука при тебе" и започна да се смее, ами и ние се посмяхме с него. 😂😂

# 470
На мен също Токев ми беше суховат и скучен, па нека е големия топ шеф. Както каза Лайк Смоук, това е шоу и целта е забавление, а не обучителни лекции по тв.
В тази връзка ми харесваше Силвена, внасяше колорит и живот, разчупваше строгата атмосфера. Шармантна беше, с коментари, прически, аутфити Grinning

Михалчев ми беше малко на кантар. Някак профилиран в азиатското, риби и т.н. Не ми бяха интересни неговите мастър класове, все едни супер ултра екзотики.
И дегустирането му беше някак странно. Все с лъжица, предъвква на предни зъби... не ми беше много приятно.
Иначе си беше пич.

# 471
  • София
Е, всеки има различна представа за шоу. Силвена пък за мен не беше грам забавна, докато на Токев сме се смяли с глас вкъщи. Отделно и готви уникално.

Тази година са ми приятни журито, дразни ме, че Кустев флиртува с Лора. За мен минава границата.

# 472
Пак съм бляла сигурно (отвеяна по синеокия младок) щом съм изтървала мераците на Кустев по Лора😳
За мен, той открито сваля Петя, но тя се прави на разсеяна.
В къщи нашите твърдо стояха зад думите си, че Токев бил скучен сухар, нищо чудно, викаха, плод на немската школа, как да бил друг?!!
Донякъде се съгласявам.
Силвена обаче ми се стори too much във всяко едно отношение. Прекалено натрапващо се присъствие и самочувствие, от лудите й аутфити ме боляха очите, виждах и една смешна грандомания…, абе от всичко по много та чак байгън🙈
И на мен Михалчев ми беше на кантар поради причините на stella👍
Бих искала жури от Таралежков с неговите близнак и тризнак🤣😅🤣

# 473
  • пустинята Гоби
И на мен Токев ми беше забавен, не е нужно да си простак, че да си смешен.

# 474
  • Sofia
То не става дума дали си простак или не, а дали умееш да подкараш разговор, дали камерата те сковава или ти идват на място подходящи реплики. По-приятно е, когато има общуване от посока шефовв към готвачи.

# 475
Таралежков не е простак, но е забавен.

И аз не съм забелязала някакви мераци от шефовете към участнички.

# 476
Довечера ще гледаме как Радка Булман се прави на голямото добрутро. Ужас.

# 477
Шеф Ангелов беше хем забавен, хем създаваше респект у участниците. Сега в Хелса не толкова. 😕😁

# 478
Радка абсурд да си я причиня

# 479
  • Sunshine state
Аууу, бях забравила за мастъркласа на Радка.. Ужас. 😵

Общи условия

Активация на акаунт