🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 967
  • 1 134
  •   2
Отговори
# 195
А някоя от вас поръчвала ли е от yolobook ?Постоянно ми изкачат намаления там.Цените са доста прилични, та им се чудя, свекито постоянно мрънка че нямала достатъчно снимки.

# 196
А някоя от вас поръчвала ли е от yolobook ?Постоянно ми изкачат намаления там.Цените са доста прилични, та им се чудя, свекито постоянно мрънка че нямала достатъчно снимки.

Аз, поръчва се обаче само през приложението.
Иначе цена - качество... топ
Твърда корица, гланцирани листа и много добър печат.
Играчка е самото качване и подреждане на снимките, ако ги искате в някакъв последователен ред, както беше при мен, иначе всичко останало е супер.
Имат и голям избор на теми, корици и брой снимки.
Може да свалите приложението и да ги разгледате.

# 197
Поръчах от там тази година точно за 8ми март на бабите албуми. Цената е ниска, съответно и качеството е такова. Стават, но не очаквайте нещо уау. Направих втора поръчка за мен и като цяло съм доволна, но пак казвам за тази цена толкова. Има тук таме някоя черта и са бледи цветовете.
Наистина е играчка да се наредят снимките и тук дебело подчертавам да се позиционират правилно. Защото от оплакванията след това за качеството най-често се оплакват, че снимките им били отрязани, а то трябва ти да си ги нагласиш. В телефона ни са правоъгълни, а там повечето албуми са квадратни (има и правоъгълни).

Календари съм поръчвала от две места - snimkitevi и artgift, като първите имат едни големи, гланцерани 6 листови календари, на които голямо място заема снимката, а месеца е супер малък, но бабите ги харесаха 😅

https://snimkitevi.com/bg/shestlisten-kalendar/92-kalendar-6-lis … f-t-30-64-sm.html

# 198
  • София
Чак пък да е много високо качеството на yolobook... Средна работа по-скоро.
Иначе така изглежда нашият от тази година. Като за цената си е супер, аз съм си доволна.

Тази година на 24.11 ли се очаква да е черният петък? 🤔

# 199
Разбира се зависи и с какво качество са снимките, които се качват.. аз съм страшно доволна.
Ще потърся, трябва да имам някъде снимки как изглеждаше и ще прикача.

# 200
  • София
Бабите се кефят най-много на снимки. Та, фото-рамки в които да съберете снимки на семейството, фото-албуми, календари, колажи, семейни портрети биха били най-добрия подарък. Дядовците са по-специфични, но също може да ги зарадват подобни неща.
Може и нещо за дома, най-вече, ако живеят на село.
За подаръче на "моите" чужденци от мъжки пол, реших да взема мини ракийки.

# 201
  • софия
Не знам дали е това - https://www.agrogradina.bg/index.php?route=product/search&se … D0%B5%D0%BD%D0%B0, https://www.sortovisemenabg.com/index.php?route=product/search&a … D0%B5%D0%BD%D0%B0, но предложението е хубаво не само за баби и дядовци, а и за всеки хоби градинар.

# 202
  • Замък сред облаците
Ха, аз бях писала за традиционните сортове миналата година. Приятно се получи. Само че не взимах готови комплекти като показаните горе, а си избрах сама с ровене в интернет и в зависимост какво гледат на село като предпочитания. Беше хубава изненада, а и спестих едни 60-80лв разход на хора с минимална пенсия, което за мен беше важно.

# 203
Дъщеря ми иска за Коледа тамагочи. Мисля да и поръчам това
https://www.amazon.de/-/en/BANDAI-Tamagotchi-Original-Virtual-El … d_rd_i=B0C5M2WHQZ
Ако някой е купувал такова чудо, приемам и други предложения. Simple Smile

# 204
Чорапките дойдоха. Изглеждат тънки, обикновени и кичозни. Обух едни да пробвам. Оказа се, че съм ги обула наобратно 😅. Държат топло, но то и няма някакъв студ още. Друг ефект не усещам. Един размер са, аз съм 41-ви номер, стават ми. Изглеждат малки, но ще понесат и по-големи крака.

# 205
  • Бургас
Ох,те верно тънки изглеждат 🤔
А на снимката на сайта,са като дебели термо чорапи 😔

# 206
Дъщеря ми иска за Коледа тамагочи. Мисля да и поръчам това
https://www.amazon.de/-/en/BANDAI-Tamagotchi-Original-Virtual-El … d_rd_i=B0C5M2WHQZ
Ако някой е купувал такова чудо, приемам и други предложения. Simple Smile

Vox, има доста по-бюджетни варианти в Emag и OLX, разбира се, не са оригинални на Бандай. Ако не държите да е точно такова, разгледай ги.

# 207
Не мисля, че има човек, който не би се зарадвал на приказните снежни топки. А може и вие да я направите, става много лесно. Нуждаете се от бурканче, глицерин, лепило, различни видове брокат или декорции, вода, използвайте любим герои, играчка от яйце, ключудържател друг любим символ на човека, на когото ще бъде подарено и сте готови. Украсете с панделка или друг вид декорация и поднесете с усмивка.

# 208
  • София
За шоколадовите топки с маршмелоу, поръчах от тук миналата година и бяха харесани:
https://kupipodarak.com/product/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D … 0%BB%D0%B0%D0%B4/
Благодаря за Щипка сол, интересни предложения.

# 209
Ей, чак сега виждам новата тема. 😁 Аз тази година съм в задънена улица, миналата година се поизхвърлих с по много подаръци за всички и сега се чудя на кой какво 😂 ..
Дайте предложение за момче и момиче - гаджета са, момичето е на 17, момчето на 23, живеят заедно. Не съм сигурна какви общи интереси имат, освен че обичат да играят настолни игри, друго не ми идва наум 😁 Ударете по 1 рамо 😊

И също съм в търсене на някой коледен комплект с хубава козметика за тяло, че нещо много постни или с малки опаковки намирам .. 😁 Като казвам хубава - да е до 200лв.

Календари и аз ще правя с детето, спряла съм се на този поне за нас, останалите 2 може и да са закачащи се.

Миналата година взимах от тези, харесаха ми!
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 15:28 от ForestFairy13

Общи условия

Активация на акаунт