🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 975
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 210
За семеен подарък за нашето семейство взех адвент календар с настолни игри лятото намален, но не съм го отваряла, за да дам мнение. Ето този
https://boardgamesruse.store/product/koleden-advent-kalendar

Подобен има на голямо намаление в Озон в момента
https://www.ozone.bg/product/koleden-advent-kalendar-s-24-igri-ot-drevniya-svyat/

# 211
У дома много харесваме настолни игри,големият ми син много обича изненадите,та този календар ще му хареса.Само се чудя дали самите игри ще бъдат достатъчно интересни? 🤔
Няма нито един отзив.

# 212
В Озон е момента има намаление на пъзели и на някои настолни игри. Не ми се ровеше много обаче, още нищо не съм харесала.
За дребосъците най-вероятно ще е някоя настолна игра или пъзел придружени с лакомства  и книжки от издателство Фют във вълшебната гора. Страхотни книжки като малка н мен ми ги четяха.
За госпожиците ще взема Истории за лека нощ за момичета бунтарки. Чух добри отзиви, но ще се радвам, ако някоя от вас я има да сподели.

# 213
От утре 22:00 ч има намаление на Лего в Комсед -33% - ако някой има нужда - аз имам вече поръчка за Дядо Коледа и един Адвент календар ...моето голямо синче ( на 12) , още не го е затресло яко пубертета и вместо някой Найк ( Тек, Джордънки и т.н ) иска Дядо Коледа да му донесе поредния Лего Дракон WinkWink

# 214
  • София/Севлиево
О как ми липсва времето,когато купувах Лего на тийна.Последното го получи 2021-ва, когато бе на 13(а си го заръчваше от 2018-та,но все нещо изникваше и не стигахме до него)-дори не го сглоби.
Може да погледна за някое Дупло за малкия,макар че той има един влак със животни,но нещо не е много впечатлен на този етап.

# 215
Миналата година някой беше споделил за бомбички горещ шоколад, ако някой се разпознае може ли да сподели отново от къде ги е взимал?
Аз нищо не успях да намеря, единствено във фейсбук обаче от миналата година.

На тази марка има доста разновидности. Аз поръчах от ebag

# 216
Не е много романтично, но аз обмислям от доста време да взема за себе си тапи за уши тип Loop/ Flare Calmer, та мисля, че за правилния човек (чувствителен към звуци като мляскане, хрупане, кашляне...) може да бъде доста готин подарък Grinning

# 217
  • Вече на светло в София

Относно Хари Потър - има нова книга от света на Хари Потър - Магьоснически алманах. Можете да погледнете, и аз съм фен и ще видя дали да не подскажа на някого, че много ще ме зарадва ако ми я вземе ☺️

Нещо повече за Магьосническия алманах знаете ли? Игри ли са? за каква възраст са? Намерих представянето на книгата, не разбрах.

# 218
  • София
Много чаках темата. Hug
Аз чорапи досега не съм подарявала, така че ще ги сложа в подаръците.
На племенниците-5 годишната ще има кукла от серията на Дисни-Бела, защото и тя самата има вече същата рокля, на 6-годишеният палавник обещах Писта със стъклени топчета , за 8-годишен калпазанин ще купя от серията на Хот уилс, някакви неонови колички бяха, всички и някакви дрешки ще получат, а 14-годишната ще получи суитчър на Guess, пари/понеже си събира за нов телефон/ и дреболии от Ив роше/лосион за почистване на лице, гланц за устни и каквото друго харесам/.
На сестрата на ММ и съпруга ѝ все още не зная какво да взема. Обикновено взимам някаква коледна украса за дома. Тук винаги се чудя много, защото изпращаме подаръците до Англия и тъй като се комбинираме с бабата се старая да не са много обемни моите неща.
На брат ми коледни чорапи и тениска, а за снахата нещо за коледна украса, розов джин за успокоение на нервите Wink покрай девойката, може и едни коледни чорапи да сложа.
На майка ми книги-4бр. поредица са., ароматизатор за стая/нещо коледно/ и снимки на внуците. Нещо дребно като крем за ръце, гланц за устни също ще сложа.
На свекърва ми одеяло, коледна украса/ароматни свещи/ и снимки на внуците. За свекърът ми одеяло, чорапи без ластик.
На ММ парфюм и спортен екип. На сина ми/17год/ парфюм и дрехи/миналата година му взехме хубави големи слушалки в кутия/. На дъщеря ми/10 год/ взех дрехи от серията на Хари Потър/суитчър, много мек пуловер и блуза/ на HM и сребърни обеци "Снежинки".
На колежката,  с която работя от 15 години реших да взема албум Родословно дърво, ще извадя снимки от лятната ѝ семейна почивка в рамки, някакви лакомства-тя обожава всички шоколадово , а на девойката, която е при нас от лятото ще направя буркан за сладки, коледна украса и книга-мисля си за разкази на О. Хенри.

Винаги добавям към подаръците кутии бисквити, бутилка вино или шампанско, някакви деликатеси, шоколадови бонбони, лакомства за децата.

# 219
  • София
Не помня дали писах за чорапите на Пирин хил. Обожавам ги. Винаги купувам за Коледа няколко кутии и после слагам към подаръците. Качествени, весели и много удобни са.

# 220
Не помня дали писах за чорапите на Пирин хил. Обожавам ги. Винаги купувам за Коледа няколко кутии и после слагам към подаръците. Качествени, весели и много удобни са.

Знаете ли кои са най-подходящи за домашни ? Тоест да топлят доста 😅

# 221
  • София/Севлиево
Аз на двегодишното взех писта с топчета от една дама от ФБ,но засега е скрита,може за след Коледа да я оставя...

# 222
За любителите на настолни календари с кулинарни рецепти или цитати на бележити българи :

https://bulgarianhistory.shop/category/kalendari/7

# 223
  • София/Севлиево
Ето тук също има не лоши идеи

# 224
  • София
Знаете ли кои са най-подходящи за домашни ? Тоест да топлят доста 😅

Всички стават. Тип домашни термо не съм обърнала внимание дали имат. Аз взимам шарени - весели и тематични.

Общи условия

Активация на акаунт