🎄 Коледни подаръци 2023/2024 🎄

• 116 923
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 105
В сайта на Маги Пашова липсват доста от старите й статии, но успях да намеря на друг сайт рецептата за коледната гранола. Тук си харесах рецепта за ядки в бурканче.

hintt, виж във Familysta. Преди няколко години поръчвах коледни блузи от там за фотосесия. Качеството е добро и до колкото разбрах са българско производство. Иначе съм виждала в H&M от тези червените на крадратчета. В Лидъл също, дори скоро гледах мъжки коледни пижами намалени. Предполагам от предни години.

# 106
Аз за тази година съм се решила да правя сладки и да опаковам. Но за тази цел ми трябват изпитани рецепти, та ако има такава тема, ще съм много благодарна за линк, понеже не намерих.

Това е минологодишната тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1492883
Ако искаш мога да ти пратя сладки, които правя и 100% са изпитани през годините и не експериментирам с други.

Да, моля! Ще съм много благодарна на изпитана рецепта

# 107
  • München, Deutschland
Гледам в приложението с неща от Китай temu, че има коледни пижами по 20-30 лв. , различни размери. Ако се порови, ще се намерят от там за всички вкъщи.
Подобни взех от Алиекспрес, само че предупреждавам, че нито отговаряха на номерата, нито качеството на тъканта беше хубаво. За качеството на тъканта няма какво да се направи, самите пижами си ги прекроих и реално уших наново и вече сме доволни, ползваме си ги. Simple Smile

Момичета, всички рецепти (или 99%) от коледните теми за сладки са изпитвани десетки, ако не вече и стотици пъти. Simple Smile Пиша там от години и потвърждавам. Най-харесваните топ 10 рецепти също са извадени най-отпред. Wink

# 108
Поръчах свещи с кауза. Подариха ми наскоро и адски много ми хареса ❤

https://m.facebook.com/p/БригаДа-ЛеЛе-МалЕе-100054995396434/?wtsid=rdr_0ir4mIa8P03wWPJW9

# 109
Сега като видях свещите се сетих, че миналата година подарих комплекти от Осинови кошер.
Пак са с кауза, подкрепят се българските производители на мед.
Има доста пакети на различни цени.
Беше много оценен подарък определено.
Прикачам примерни снимки

# 110
Записвам се за идеи - имам нужда от позитивна тема, а и ми е полезна Hug

За племеничките ми измислям веднага, защото те сами споделят толкова много. Харесват L'Occitane и към козметиката мисля да им взема и шишета Closca. Харесват такива "джаджи".

Племениците от другия брат най-вероятно ще получат дрехи за коледната им сесия Joy Казали са ми никакви играчки, друго не знам какво.. Те са мъници.

ПП Моите младежи току що получиха по нещо желано, сега съм изчерпана откъм идеи - ще изчакам.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 21:15 от Анонимен

# 111
  • На зелено
Здравейте и от мен! Включвам се в тази красива тема, защото обожавам тези моменти с цялата фамилия, обожавам да правя подаръци за всеки повод и индивидуални, ориентирани според интересите на човека. Подаряваме подаръци на всички членове на фамилията, като на двойките/родителите обикновено е вино + пралини или свещ с кауза. Тази година мислех вино + шишарки от филц, но още не съм писала на тази магьосница на филца. На малките деца подаряваме Лего или количка според възрастта + книга/игри на Клевър Бук. Миналата година вместо книги бяха Memory игри на Ravensburger. На по-големите, дрехи каквито майките кажат. 3ма тийнейджъра са и предпочитат суитшъри. На бабите подаряваме персонализирани годишни календари, парфюми, пижами, селективна декоративна козметика. Подарявахме и  индивидуални чаши от полимерна глина, но те се приеха с резерви и отидоха по витрините. Започвам от рано с подаръците, защото не обичам в последният момент да пазарувам, тогава се наслаждавам на това, че се виждаме с роднините. Миналата седмица в един от големите магазини за играчки имаше 30% намаление и купих за всички играчките. За книги ще чакам Клевър Бук, Фют да пуснат евентуални намаления чрез някой магазин. За съпругът ми нямам идеи какво да му подаря. Миналата година му поръчах калъф за паспорт от кожа по индивидуален дизайн. Човекът го намерих в ИГ и твори уникати. Може би ще му взема един колан от един друг творец, които ги изработва освен красиви и с тока, която не води до кожни реакции. На децата още обмислям, някои голям Playmobil подходящ за ролеви игри + дървен комплект за дребното.

# 112
  • Враца
Като споменахте турмалиновите чорапи, се сетих, че по едно време , много на мода беше турмалинова слушалка за душ и виждам, че още я има.
 https://zaropo.com/spa-dush-slushalka-s-germaniiy-i-turmalin-spa … AKNsaAt85EALw_wcB

# 113
  • München, Deutschland
Rovaniemi, да не би случайно да живееш близо до дядо Коледа и оттам и ника? 😃

# 114
Обсъждате подаръци за най-малките. Точно тази седмица в Lidl има от бебешките книжки, които са прекрасни и на съвсем символична цена. Има и точно такива с "козина". Не се заблуждавайте че в линка са показали само три вида, зареждат много повече.
Водни книжки подкрепям, прилагам този линк.
И аз ще следя са коледни комплекти за цялото семейство. В английския сайт George зареждат такива, но никога не мога да се уредя с номерата, винаги на някой от семейството липсва, продават се като топъл хляб. Пуловери те също са хубави, за жените има вталени и има и с много оригинални картинки и надписи (дебна на мъжо с Grinch).
Някой пита за PS артикули, мисля там съм виждала такива

Детска книжка
https://www.lidl.bg/p/detska-knizka/p10008919

https://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html

https://comsed.net/%D0%BE%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8F%D0%B2%D0 … D1%82%D0%BD%D0%B8

# 115
На децата още обмислям, някои голям Playmobil подходящ за ролеви игри.
Това бяха любимите коледни подаръци на дъщеря ми. Години наред пишеше на Дядо Коледа и той (браво на мама) и поставяше под елхата Playmobil .
Чудесен избор! Flowers Evergreen Tree

# 116
Кой детски магазин е бил с 30% намаление?

Аз пък търся детски татуировки. В Емаг видях на прилична цена, но май са китайски и се чудя дали са безопасни. Гледах в немския Амазон, по-малко бройки и по-скъпи, но поне пише, че са произведени в Германия.

# 117
Попаднах на тази персонализорана книжка, някой поръчвал ли е преди?
Вижда ми се готин подарък, макар и малко скъпичка, но се притеснявам дали е интересна историята.
https://www.mybestbook.bg/personalizirani-detski-knizhki/koledna … pS6h5eX_b_aP_Vt5z

# 118
  • София

Аз пък търся детски татуировки. В Емаг видях на прилична цена, но май са китайски и се чудя дали са безопасни. Гледах в немския Амазон, по-малко бройки и по-скъпи, но поне пише, че са произведени в Германия.

В Хиполенд имаше 30 % на лего и аз поръчах, ама още ме чака в офис, не мога да смогна да ида да ги взема.

# 119
  • На зелено

Хиполенд - повече от 2 бр Лего -30%
Комсет -30% код Paradise (важеше и за въпросният мол на всички стоки)

Общи условия

Активация на акаунт