💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 536
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Радо прати Крум защото така му казаха Михаил и Рълев, а не защото е силен. Той си беше наумил да прати Цвети по отмъстителни причини, този човек изобщо няма грам понятие от стратегия.
И как обвини Цвети, че го е предала след като те първи я пратиха на Чистилището, класика просто.
Както казва Неделчо - киборг Simple Smile
Реално Калоян избра Цвети, за да запази Дани. Та да не се пише мъченик Калоян. Никой не го е изнудвал. Можеше да откаже да прави избор.  И той като Ива се спотайва и прехвърли вината на Радо.

# 2 311
  • софия
Приятно гледане, банда! Пожелавам си един лек епизод и да се забавляваме, че ми писна от драми и идиотии.

# 2 312
СлаБе, сложи ли виното Wink

Офф, тия думи за изкупване на грехове, за уроци са ми толкова сценаристки заучени...

# 2 313
Много хубаво семейство има Гатьо. Разчувства ме този човек.

# 2 314
  • София
Много хубава част с жената и детето на Гатьо. Simple Smile

Приятно гледане!

# 2 315
  • София
Добре бе, това да не е Биг брадър? Какво значи, че не може да приеме номинация? Ми така е решил, така гласува.
Айде сега Ралица и Мудева пак да поплюят малко.

# 2 316
Ма....а ви жълти па....и Гатю ще ми номинирате. Мудева на теб някой ти бърка.....От главана ти извира мозък. Капитанка абе....

# 2 317
  • София
"Вие вече нямате двойка." Joy Сипвай!

# 2 318
  • Sofia
Тази Мудева ще се излага по-малко, ако първо научи значението на думите, пък после да ги ползва.

# 2 319
  • BG-DE
Тая Теодора защо винаги гласува така тъпо 🤔 Ми то хубаво Мудева да ги научи ама дали може речници да се внасят 😂

# 2 320
Дуневи ги дундуркат с цел да видим дъщеря и баща как се виждат, прегръщат, да извадим кърпичките и да се разстроим за раздялата им.
Мне, Няма да им се получи.
Искам двамата под ръка да напуснат.
По всичко си личи, че са подкрепяни  от продукцията.
Само унижиха олимпиец, а за щерка видяхме "големи" възможности.
Да си ходят!
Дунев ходи с много наведена глава, днес го видях...
Пп сега сядам да гледам.
Приятно гледане, дивани играчи, по СлаБе-то.

# 2 321
Ще ми го изгонят Гатето. Да не се сбъднат думите   към съпругата му, че скоро ще се видят.

# 2 322
Мудева гласува за Момчил, защото е по-умен от нея и мъжа й заедно 🤣🤣🤣

# 2 323
  • BG-DE
Мудева вЕрно е много тъпа 😂😂😂 Покрай Мудеви и Оряшкова вече не ми е симпатична.

# 2 324
  • София
Липсва ми, на гласуването на екрана да стоят гласовете за всеки и да ги виждам през цялата време. Разсейвам се за малко и изпускам бройката 🤪

Общи условия

Активация на акаунт