💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 743
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 030
Дунев да не се засрами като разбере, че Вики е първа сред 3 мъже, а Никол все последна независимо срещу кого. Пък той самият дори не смее да припари до битка.

# 3 031
Гатьо се предаде отдавна.

# 3 032
  • софия
Браво, Вики! Радост за окото беше.

# 3 033
  • София
Браво Вики! Simple Smile
ТОП победа над трима от най-добрите.
Изобщо не съм и учуден. Който се съмнява в думите ми да слуша обясненията на Жоро и Чакала.
Има много логика в това защо Вики спечели и защо по-здравите от нея мъже не успяха.
Който се съмнява, негова воля и право.

Браво, Вики! 😎

И сега искам да си миеш зъбките точно пред ДуДнев.

# 3 034
  • в моя гьол
Иииии, победителят в тази битка печели дъвка с косъм.
Тия подиграват ли се с тая четка за зъби?

# 3 035
Браво бе, Виктория!!!
Не вярвах, че ще бие, ама ей на. Силна мадама.
Не се знае кой какви тежести имаха, не съм сигурна за Вики, че беше нормалната тежест

# 3 036
  • София
Поне ще си ги носи на другите локации, за мен това би било изключително ценно и повдигащо духа. А да ѝ ги дадат, само докато е на Резиденцията щеше да бъде чиста подигравка.

# 3 037
Страшна победа за ВикитУ! Хем най-лека, хем негладувала! И сега ще си мие зъбите след всяка дума, щото спонсорът си е спонсор и рекламата си е реклама!
Мудева ще подскача от кеф сега!

# 3 038
Виктория изобщо не си дава зор, тежестта й е явно мнооооооого лека...
Във на Виктория варела имаше точно 10кг. Тежести. Това е сигурно

Първо, не е сигурно. Второ, на нея 10, а на Гатьо 50. Е кое е пропорционалното и честното....
Иначе ще се изкефя като я види мишката Дунев.

# 3 039
Мудева… дъно, дъно

# 3 040
  • София
Ма все по-противно ми става жълтото племе.

# 3 041
[

Хахахахаха вервай си. Продуцента го иска вмесно 20кг са и сложили 10. Сега става интересно при сините.
quote author=СлаБе link=topic=1594719.msg47064853#msg47064853 date=1697220167]
Браво, Вики! Радост за окото беше.
[/quote]

# 3 042
Някак ми се струва, че по-възрастните хора се вълнуват от това коя мома готви, коя мома чисти в кухнята, коя мома ще се сети да полее цветето, каква мома е тя, ако не се сети, кой ще я вземе....
Младите не се вълнуват от това. Ако няма някой стар Дуднещ след тях, ще си ядат, каквото си могат, ще си мият, когато си искат, ще я карат на чипс и протеинови барчета... Няма кой да им казва "обуй си краката, да не настинеш" и те не настиват.
Гатьо им носи джанки, нищо не им казва, когато ядат, но на синхроните не пропуска да се възмути.
Николчето дали умее да готви и чисти ?!

# 3 043
Момчил да уважавал противника, ама Мудева няма нужда да уважава съотборника

# 3 044
Ама разбира се, че ще има самочувствие Момчил. Той си изкарва победите. Мудева обаче тъпка храна като отидоха на резиденция заради Момчил

Общи условия

Активация на акаунт