💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 216
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 045
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нагледно показно що значи думата , лицемер. Мудева, води си бележки 😄

# 3 046
Защо изобщо говорят с амазонките Пеньо и Момчил?

# 3 047
  • София
Мудева ако осъзнае колко е зле ще се гръмне.

# 3 048
  • Другата България
Знаех си, че има за какво да харесвам Виктория.
Браво, момиче. Браво.

Ясна е работата, Гатьо е пътник. Жалко, много жалко.

Личеше си, че Момчил не беше концентриран в тази битка, веднъж хайде, но втори път....успяха да го разклатят, несъзнателно посегна втория път според мен, и добре, че отпадна, че иначе щеше да се носят легенди за нечестната му победа.
Въпреки това и ей тази битка ще му се напомни когато трябва, сигурна съм.

Мудева продължава да копае дъното на Марианската падина.
Да, съвсем честна победа на Виктория, никой не го оспорва. И съм сигурна, че Момчил при други обстоятелства щеше да издържи повече.

# 3 049
Ако има някой, който е лицемерен, това е Краси "Ти мен уважаваш ли ме" Дунев. Как се прави, че се радва за Вики ...

# 3 050
Вики, ти си мачкай, а нека да говорят, че си имала малка тежест Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 051
Браво бе, Виктория!!!
Не вярвах, че ще бие, ама ей на. Силна мадама.
Не се знае кой какви тежести имаха, не съм сигурна за Вики, че беше нормалната тежест
Имайки предвид всички нагласации на продуцентите имам същите подозрения !!!

# 3 052
На запис ще си гледа как нейният Мудьо се плацика у водата, вместо поне малко да се прави, че се бори да я топли на реката!

# 3 053
  • BG-DE
Мудева ако осъзнае колко е зле ще се гръмне.
Ето затова много внимава да не прочете някоя книга или пък да вземе да научи нещо 😂😂😂

# 3 054
Тези хора сериозни ли са?! 😂😂 Награда четка и паста за зъби.

# 3 055
  • София
Не ми хареса коментарът на Момчил този път, че на Виктория ѝ било по-леко, за жалост се припокрива с мнението на зрителите. Явно ще е най-правилно жените не просто да носят част от собственото си тегло, а направо да носят цялото тегло на някой мъж. Както Виктория от един друг сезон обръщаше гума със същата тежест като Филип, и нямаше много възмутени.

# 3 056
  • софия
Мда, тежестта е била по-малко. Казаха го.
 Момчи трудно губи и вперен в победата прави много грешки. Това му е ахилесовата пета.

# 3 057
Мастагарков не ти отива.Загуби си съвсем заслужено.Както Вики съвсем заслужено си би Момчил.

# 3 058
  • Буркина Фасо
[

Хахахахаха вервай си. Продуцента го иска вмесно 20кг са и сложили 10. Сега става интересно при сините.
quote author=СлаБе link=topic=1594719.msg47064853#msg47064853 date=1697220167]
Браво, Вики! Радост за окото беше.
[/quote]
нещо ти е трудно писането, цитирането .... Smiley

# 3 059
И аз мисля, че Гатьо ще падне с чест, само и само да не гледа новата Ива, вързала кърпа кат Спаска на бай Иван!

Общи условия

Активация на акаунт