💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 676
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Личи си кой е боравил с чука...
Гатьо плува в свои води, а моделчето не е виждал чук през живота си. Grinning

# 3 106
Сините са някакъв тотален ужас.
Елвиса вярно много хлъзгав, много умел манипулатор. Но евала за социалната му игра. По едно време чак ми стана жал за Мастагарков. Хем се чудя как може да е толкова наивен, хем си мисля, че срещу опонент като Елвиса много малко хора биха могли да се измъкнат от такава словестна схватка.

Не мисля, че Мастагарков толкова много го е страх от битка. Днес конкретно сякаш по-скоро бе стреснат от атаката на Елвиса, отколкото от самата елиминация. Сякаш търси одобрението на околните, а като го изпращат на елиминация те му демонстрират точно обратното и това май го срива доста.

Дунев с поредна излагация, докато чака ли чака. Гласувам за Вики заради неуважението към мен. Ми хубу. Не си си спечелил уважението й, очевидно.

Жълтите още по-голям ужас.
Мудева е нетърпима. Ще затрие цялото племе заради простотиите си. Момчил не й отговарял така рязко, докато Румката й бил гръб. А предим Румката да ти стане гръб и да решите, че вие колите и бесите, атмосферата беше съвсем различна.

Пф, поредна доза промени в правилата в движение. Момчил с явни нарушения на два пъти, тъпо беше. Но би било добре тези неща да ги уточняват преди игра, а не в последствие да се чудят как да замазват с други промени.

# 3 107
Гатьо Гатьо заминаха му поколенията😁😁😁

# 3 108
Не ми хареса коментарът на Момчил този път, че на Виктория ѝ било по-леко, за жалост се припокрива с мнението на зрителите. Явно ще е най-правилно жените не просто да носят част от собственото си тегло, а направо да носят цялото тегло на някой мъж. Както Виктория от един друг сезон обръщаше гума със същата тежест като Филип, и нямаше много възмутени.
Виктория от онзи сезон с пандичките и тя беше от силно недолюбваните персонажи. То и за това никой не роптаеше.
Явно такава им е сюжетната линия

# 3 109
Не знам защо им дават да качват снимки в инстаграм преди да са свършили снимките на предаването. Всеки се е похвалил с малко текст и снимка като е излязал.
Всички излизат с чест😂😂😂😂

# 3 110
Аз по принцип съм за Вики и защото е жена и защото от жените е най- подготвената. Но в случая, 10кг и 50кг не знам колко са съобразени с теглото. ГатЮ е около 75 и е на река ,а трябваше да държи 50кг доколкото разбрах. Ако не съм разбрала правилно, извинявам се предварително на всички засегнати.😁

# 3 111
Гатьо е сбъркал предаването.SmileЗа Фермата щеше да е перфектен,и любимец на публиката щеше да стане.Smile

Не е късно ! Може да реши да се запише !

Късно е .Конфликт на интереси  Smile

# 3 112
Искам да споделя нещо,което ми направи впечатление.Дали и вие мислите така.Когато Р.Р и Денислава бяха на острова в племето на "изгубените" ми се струва ,че Румен се заплесна по Денислава.И после изглеждаше много нещастен и демотивиран.

# 3 113
  • София
Играта е много сложна и изисква различен набор от умения.
Жалко, че я пропиляват точно за тези двамата. Засега се справят, но бих искал да видя на нея Рълев срещу Крум или Момчил.
Толкова години подред и как пък веднъж не уцелиха правилната битка с правилните хора.

# 3 114
Момчи два пъти ли смени ръцете? Димо нали каза, че имат право веднъж. За това ли даде на Вики да си помогне? Явно съм го пропуснала.

# 3 115
  • София
Мъж ми казва, че Гатьо няма смисъл да бърза да се връща в къщи...
Защо ?
Ми след това падане... на онуй място...

# 3 116
  • софия
Като падна Гатьо, чак аз свих краката. Гатьо, Гатьооо, ако някой ми беше казал, че баш зарад теб ще се усетя с топки, нивгаш нямаше да повярвам.

# 3 117
Еми Благо не може да чука пирони ,другаде явно е силната му част Smile

# 3 118
  • София
Момчи два пъти ли смени ръцете? Димо нали каза, че имат право веднъж. За това ли даде на Вики да си помогне? Явно съм го пропуснала.

Да

# 3 119
Мнооого се съмнявам,че Виктория държеше 30кг. Дори бих се обзаложила,че теглото й беше по-малко. Никой не знае какво и колко са сложили във варелите😉
На играта с кулите на Ханой,Дени едва успяваше да се справи с 20 кг тежест(а те с Вики са на сходни кг).

Мудева -дъно. Драга,те не говорят с теб,защото не те уважават и не те харесват,а не заради самите номинации. Когато и да си заминеш, ще е късно!

Общи условия

Активация на акаунт