💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 459
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 315
Докат гледаме резил капитана, Крум превъртя, а старейшините бавно и методично са най-напред!

# 316
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тотален  провал в стратегията за амазонките. Изобщо не трябваше да има мъже на това изпитание, жените щяха да се оправят.
Амазонки реката ви очаква, Румене капитанството ти е провал.

# 317
  • Буркина Фасо
Две жени трябва да носят Румен, Момчил и Гатьо....Изложиха се много.
а как трябваше да го направят?

# 318
Никой не се оплаква и не пъшка колкото Мудев

# 319
Амазонките едвам пренесоха Гатьо. Момчил е по тежък, поне така ми се струва. Как ще го влачат не знам.

# 320
Момчил като някоя акушерка"Дишай, дишай"😂
А Вожда издаваше звуци като на родилка.
Бебе Гатьо пък се люшкаше 👶
Точно. По някое време си викам ще вземе да роди накрая, чак изпаднах в ужас от евентуалния резултат Joy

# 321
Не разбрах 5 куба ли има или каква е стратегията на амазонките, ама защо все мъже носят на тая люлка

# 322
  • Брюксел / София
Крум защо истерясва?! Мисли, че като крещи ще победят старейшините ли? Бъгна се и този момък, иначе има претенции до небето!

# 323
  • BG-DE
Започвам да се чудя дали днес ще има и извънредна елиминационна битка, да не би тези от "На кафе" да са объркали и да са пуснали промо за друг ден 😂

# 324
  • Другата България
Прогнозата ми/мечта за Мудев да е капитан се сбъдна. Дано и следващата се сбъдне, вторник /тоест утре/ да има внезапна “смърт“ на капитан.
При Старейшини - както и предположих и усетих - разривът между двете М продължава. Много ....детинско поведение на Мастагарков /детинско да се чете мишкарско/. Този човек всячески играе за публиката.
При Гладиаторите прогнозният ми победител се опита да се направи на барАбар Калоян с мъжете.  Не му се получи.

# 325
Не разбрах 5 куба ли има или каква е стратегията на амазонките, ама защо все мъже носят на тая люлка
5 са да.

За да може на последните два курса, които са най-дълги да носят най-леките.

Две жени трябва да носят Румен, Момчил и Гатьо....Изложиха се много.
а как трябваше да го направят?

Вместо Гатьо Оряшкова, дори и Мудева вместо Момчил. Или само жените.

# 326
Момчил дали не искаше да саботира капитанската седмица на Румен с тази стратегия? Laughing
И много правилно ако е така. РР да не си мисли, че ще плюе и няма да му го върнат.

# 327
На Старейшините кубчетата много плитко заровени. Rage
 Гатю цял кратер изрови, за да стигне до тяхното.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 22:28 от sineva 1

# 328
  • София
Амазонките и Гладиаторите страшно се справят в тая битка. Уникум направо 😂

# 329
Абе това момче злобно и нагло РР ,  как изобщо стана капитан?!
И мицката му същата стока - да заминават на реката - капитана им за толкова става!

Общи условия

Активация на акаунт