💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 666
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 390
Ооо,много гадно...
Сигурно съм единствената,която си харесваше Гатьо от ден1.Душата на сезона.Рядко се вижда толкова самобитен,незлобив и цветен в пълния спектър човек.
Пък си имаше и качества на терена.Просто такъв път му се падна-на амазонка.
Успех в живота! Отива си при жената и сладките му деца.
Загрижен до последно-за брат си Момчи Simple Smile И на онези термити на изпроводяк хариза екип и емблема Simple Smile
И преоблече Момчи.
Запомнщо се присъствие,определено!
Друго няма да коментирам,един главен герой на сезона си тръгна.
Само ще ви чета Simple Smile
+1
Най-вече остана извън тъпите сценарии на продукцията , не можаха да го оплетат и до последно остана верен на себе си, с плюсовете и минусите разбира се.

# 3 391
  • София
Днес пък Милен.
След шамара, който получих от”загубата” на Юли се надявах да са си взели поука и да допуснат Ваня до финал. Но не. Пробутаха този и Боби в една безумна нагласена битка.

# 3 392
  • софия
Слабе, кафето ще си го сервирам сама, ама хич нищо ли няма за снасяне от подкаста? Обещавам, че няма да те имам за слугиня, ако го разкажеш!
Карам по памет. На 21 години е отишъл в Кербала. Каза, че това го е изградило, като човек. С жена му са заедно от малко преди заминаването му на мисия.
 От племената е най близък с Дани, Калоян,  Крум и Момчи. За Момчи каза, че е най-искрения от всички и че е това, което показва, но много бил наивен и ще си пати.
 В училище любимият предмет бил рисуването. Каза, че рисува много хубаво.
 Ивка беше доста неадекватна, щом и Гатьо и правеше забележки за объркани въпроси, смятайте.
 Накрая се опита под формата на подарък да му даде емблемата на Амазонките. Но Гатьо се не дава. Каза, да си я върне там, откъдето я е взела.

# 3 393
За какво са тия въжета, като можело да годят по греда? Пак промяна в правилата!

Това наистина не беше честно,колкото и да ми е забавен Гатьо и да не исках да си ходи.

Ама аз и Благо харесвам,смятам че е един от най-подготвените физически мъже, жалко че психически е по-крехък, а и емоциите му често взимат връх,та сам се набутва в тъпи ситуации. 🤷

Отплеснах се - не исках никой от двамата да е на елиминации, браво на Гатьо за изобретателността да минава по гредата вместо през въжетата, ама точно те са уловката в този елемент, то по гредата и Цвети ще мине с 200 😂
И все пак - явно не е забранено или беше одобрена на момента,защото иначе щеше да си седи Гатинката и да съзерцава съоръжението.🫨
Но не мога да се ядосам точно на него, беше душата и гласът на шоуто, внасяше колорит и смях в сезон, който преля чашата на фантасмагориите 🎭

# 3 394
  • SF
Много се радвам за Вики и Мастагарков. Радвам се и за Момчил. Момчил наистина гледа да спести малко от правилата, все нещо да направи в стил АМ (ако мине).
Но на фона на скалъпената игра между Гатьо и Мастагарков, бледнее.
Гатьо мина през гредите за баланс само веднъж. 1 (един) път за цялото шоу!  Колкото да го заснемат и да го излъчат като за финално минаване. Бавничко, окуражаван от екипа и водещия, мина! Мастагарков се опита да роптае и му пуснаха няколко фандъка и на него, защото иначе щеше да бъде много непристоен финал за Гатьо. Гатьо се отказваше и ситуацията беше на път да няма битка изобщо.
Симпатичен е и никой не искаше Гатьо да отпадне по недостоен начин като предал се. Позволиха му непозволени неща. Какъв е смисълът един да търка мазоли по въжетата и да минава от кол до кол, а другият да се тътри горе, качен там с помощта на екипа? Мастагарков си поиска наказанието точно, защото никой не можеше да прецени, че състезателят минава въжетата за 1 минута, за да ги накажат с две. Наказание за елемент, който отнема 2 минута за преодоляването му, трябва да е поне 8. Иначе какъв е смисълът.
Ето така не стават интересни игри. Единият иска наказание и другият иска наказание, а зрителят гледа как стоят и чакат да им изтече наказанието. Това с наказанията е много компромисно от екипа, за да може въобще да се проведе някакво състезание между участниците.

Гатьо ще липсва. Много му смачкаха фасона с преминаването му в племе, в което той не успя да се наложи като командир. Нещо като урок трябваше да бъде за него. А и никой няма да остави първоначална клетва между шестима да оцелее до финала. Показват ни, че играта е непредвидима и сметки вместо сценаристите никой друг не може да прави.

Съжалявам много за Гатьо, но се радвам за Вики, Мастагарков и Момчил. Ясно е, че няма да оцелеят всичките ми фаворити до финала. Лека-полека трябва да се разделям с някои от тях.

# 3 395
Компромисите бяха толкова според мен, за да се довърши играта за пред хората.
И продължавам да смятам, че на Гатьо изобщо не му се искаше да победи( не знам мое усещане).Вярно е и че изобщо не беше на макс и не защото не е ял , а заради силната алергия ,която получи два пъти.Човекът си каза,че не е могъл да диша,но "патолозите" с капчици го лекуваха.

# 3 396
Ех, тоя манатарков жив дявол! За мен е вън от съмнения, предвид скоростта, с която мина лабиринта и факта, че предния ден сам си призна, че е надничал през очилата, че беше пак в нарушение и си гледаше.
Не е много умен хич даже, но си е хитрец на дребно.
Може би, заради компромисите на битката за Гатьо са си затворили очите и го оставиха да си прави лабиринта надничайки изпод очилата.

# 3 397
  • Асеновград
Пия кафе и рева за Гатето....
Мартин какво беше това крещене , намери възпитан човек като Мастагарков и давай да се прави на големият мъж. Бях започнала да го харесвам , но от снощи рязко ми изпада от класацията.
Ох ,къде е стрина , да те видя колко си мъж ???                                                          Браво на Виктория справи се супер.                                                 
Дунев чакащият пак се покри...шубелия.                               
Денислава и тя започва да ме дразни .....злобничка като баба Яга.

# 3 398
Цитат
Лековерен е Манатарков, сам се слага на топа на устата, баш навреме ѝ дойде това на Дени, да си измие ръцете...
Подозирам, че каквото и да беше казал или направил Мастагарков, както и да се беше държал или да не се беше държал, офанзивата срещу неговата персона беше неизбежна. Мартин си го е нарочил с някаква цел, а Денислава му приглася, защото обича да е със силните. Ако не се случи нещо, което изведнъж да вдигне стойността на Мастагарков в плановете на Мартин и той да трябва да ги ухажва, то намилането по негов адрес ще продължи докато е в предаването. Вече го видяхме с Моника.
Нарочили са го. Точка.

Аз пък ще си пусна да гледам финала на Игри на волята 2, че да се образовам за днешната битка. TvПък и си признавам, че този Боби, дето ще играе с победителя, ме заинтригува онзи ден при Неделчо...
https://www.youtube.com/watch?v=6b1UDgl5G-0&ab_channel=VenelinAndreev

# 3 399
Аз не мисля,че проблема на Гатьо беше, че не е командир в племето. Други бяха проблемите, включително тежката алергия. Евала, че във всичко вкара доза хумор, вместо реване като мудеви. Беше приятен за гледане. Все още не мога да се насиля да гледам битката, а и поне тази седмица няма да гледам. За какво да гледам крясъците на Мудева, Мартин, Денислава и Вили. Няма смисъл.
От останалите харесвам вече само Момчил и Теодора близначката. Вероятно ще отпаднат. Ми няма да гледам.
Момчил, имаш моето Heart, но не и People Eyes

# 3 400
  • София
Аз дъм с астма и това да не можеш да дишаш е страшно. Крайниците не ти се оросяват, мозъка и той.
Трябва си лекарство, най малко помпа... да не ги изброявам тук.

# 3 401
  • София
Главният герой напусна сериала... Много жалко.
Гатьо, не се променяй - светът има нужда и от обикновени слова изречени в собствен стил.

Diavolo,  благодаря за подбраната селекция бисери на Гатьо. Надявам се ще присъстват на първа страница, за да си ги чета.

# 3 402
Много хубави думи за Гатьо. Вижда се, че ще липсва не само на зрителите, но и на самите участници от всички племена там. Жалко, ако Димо гледаше по-добре поне да се изпълняват донякъде нещата в играта, Гатьо щеше да остане според мен. То и той тръгна без желание много , чудеше се и се бореше със себе си, не му се стоеше при онези паразити, ама.. това и продукцията го направи, съсипа играта и на него, и на Цецо, че и на Момчи. После жените били достойни и гонени, че са слабия пол. За мен е обратното.
Тази Мудева дори писала с благодарност за цветни моменти и незабравими спомени. То бива лицемерие и наглост нейното, ама не се спира това момиче. Отчайващо е положението в жълтото племе. Момчил да не се хаби за тези изобщо, не му е лесно, ама сега пък... А в началото отказа на Цецо и Гатьо да са заедно, да се сплотят мъжете, защото ще са бушони и шерпи на онези. Най-много съм набрала на Оряшкова. Дума не се чу от нея, скри се, покри се, а можеше да сложи ред сред жените там и станат един силен отбор. Ама..нали има познати, нали това-онова. Ситнилска и тя най-нагло гледаше и си тръгна, като я разкриха. Ива и тя. Накрая Момчи и Гатьо отидоха да се бият, че и ги изнервиха до край преди битката.
Това Мудевото да не ти е в къщата. РР и той , че и на вид се вижда колко е ограничено момчето. Защо изобщо такива вкарват, а Туньо, други си заминаха, някои дори не са избрани. Направо ме е срам мен, за тях не знам. Не сме такъв народ, вижда се колко хора оцениха искреност, доброта, честност в Гатьо, че и други. Не може толкова плява да вкарват. То бива един, двама, ама половината са тотал щета, дори шампионите, пълен срам направо и Дунев, и Оряшкова.

# 3 403
Гарганела, казусът Мартин ще се реши с отпадането му. Ако още са племе, любопитно ми е Дени каква песен ще запее. Реално Вики и Дунев са ок с Мастагарков, ако си върнат Момчил - със сигурност и с него ще се разбира.

# 3 404
  • SF
Аз не мисля,че проблема на Гатьо беше, че не е командир в племето. Други бяха проблемите, включително тежката алергия. Евала, че във всичко вкара доза хумор, вместо реване като мудеви. Беше приятен за гледане. Все още не мога да се насиля да гледам битката, а и поне тази седмица няма да гледам. За какво да гледам крясъците на Мудева, Мартин, Денислава и Вили. Няма смисъл.
От останалите харесвам вече само Момчил и Теодора близначката. Вероятно ще отпаднат. Ми няма да гледам.
Момчил, имаш моето Heart, но не и People Eyes

Горе-долу съм на твоето мнение. Гатьо ми стана симпатичен именно заради синхроните, по-бедния речник, лапсусите... Но, да знаеш, че се скъса да мрънка. Не точно по синхроните, но като цяло си е голямо мрънкало.
Зависи дали е от "нашите" или не ни е симпатичен, как ще ни се стори поведението му - като забавен мърморко или като досадно мрънкало.
Със заканите си да не играе никога за Амазонките, с критиките, с които ги обсипваше, не стана любим съотборник.
Теодора трябва малко да поспре, защото и на Момчил ще му избият нервите.
Въобще Теодора какво превъртя и започна не само да говори глупости и безсмислици, а и да ги прави!?

Другата, която рязко зави от положителния си образ е Денислава. От нейната уста не съм чула една положителна дума да каже. Само жлъч! Има едно нахално поведение на отворенгяс (простете за жаргона, но ми обрисува достатъчно добре, това което искам да изкажа) и за мене вече е достоен заместник на майка си.
Няма нужда да връщат Тета Виолета в играта. Имаме си вече една същата.

Общи условия

Активация на акаунт