💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 306
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 615
Аз залагам Никол пак да е последна
😁 Еее то това е ясно, не вярвам някой да заложи срещу това.😁

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:37 от Joy 05

# 616
  • София
Сори, ама ще си направя ревизия на прогнозите.
В крайна сметка когато писах в неделя не знаех, че така ще извъртят нещата и нямах инфо за извънреден дуел. Това стана ясно чак днес след промото по Нова в ''На кафе''

Така, значи според мен утре Румен Радев за съжаление ще бъде елиминиран. Аз си го харесвам него. Знам, че не е долюбван, ама това е, уф. А, защо той? Ами защото повтарят модела с Алекса и Елица. Е, тук поне влюбените имаха далеч повече дни заедно. А и амазонките стоят от ден първи все 8 човека. Няма логика да продължават да бъдат. Вече са 7, ще станат и 6.
Румен Радев е много добър на трасе, но колкото и да е захлебил, това което преживя на Чистилището няма как да се компенсира от седмица и малко на по-добро място. А играта ще е много тежка.
Крум също идва от дивата река и няма да има много сили, а има и плуване, което е най-големия кошмар за всички (не плувци), така че най-логичното нещо е:
1) Мастагарков
2) Крум
3) Румен Радев

Иска ми се обаче Крум да е първи.
Айде бясно бушменче!

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:26 от Diavolo

# 617
  • Някъде в Матрицата
Утре, ОнзиЗарадиКоготоТрият ще отпадне. А на чистилището интригата ще е между Радо и Стрина. Но според мен, Радо ще се прибере по живо по здраво.
Гатьо, и аз го усещам, че е в дилема Should I stay or should I go. Но сякаш, не ми се вписва в образа на доброволно напусналия. Ще видим как ще се развие този сценарий.

Дали се намира по някоя вафла в багажа на амазонките? Или е имало ритуално изхвърляне на скрити запаси.

# 618
Мудева яла ли е фавли??..
О, яла е и съм сигурна, че е дала на Мудев при идването му. И да, ако не беше РР, можеха да изберат Мудева.

# 619
Много лош “водещ” е тази Ива. Фъфли, има фонова музика, не се разбира много какво говорят.
  Ситнилска е говорила вечер по телефона с приятеля си. Ива е знаела.
 Ситнилска говори за сериозен личен проблем със сестра й. Болест/насилие - не се разбра точно какво.  Вижда се от видеото, че не се чувства виновна - тя си казва, че е поела риска, защото нещото, случващо се в реалноя живот докато се е снимало предаването е било много по-важно от игрите. И е трябвало на всяка цена да има връзка с външния свят.

# 620
Румен се самозастреля в крака и утре ще си ходи.
Хе-хе, готин Ник. 😁
Баш цирк си стана.

# 621
Не одобрявам факта, че най-малко виновния може да изгърми.  Докато разни Иви и Мочиловци ще се препичат на реката.
А защо Момчил заслужава да отиде? Той вече е поемал отговорност и е ходил на битки, редно е и други да се изявят. Не е само той в това племе. Ако Момчил беше капитан, да ходи, но в сегашната ситуация никаква логика.

Не мисля, че Румен е най-заслужаващ да отиде, някоя от жените беше най-точно, но Румен все пак защитава и половинката си плюс приятелката си Мария. Мудева много ясно ѝ каза на Оряшкова "че го познава". Изненадаха ме, че са го оставили в монтажа.
Момчил заслужава, защото най-малкото е знаел за всичко. Но още повече трябваше да е Ива или някоя друга жена. Но ги достраша Joy.
А то понеже Румен не е знаел и всичко е било в тайна само от него 😂Стига.Всеки един в племето съм сигурна че е знаел.От тук нататък фактите са ,че някоя жена трябваше да поеме вината,а не мъж .

# 622
  • Варна
Тая игра утре е като за Мастагарков,но ще видим...

# 623
Подкастът на Ивка Бейбе няма да го бъде, положението е трагедия. Нарочно няма да си пиша забележките, за да не вземат да ги поправят. Предлагам да преразказваме интервютата тук, а който иска да гледа - само през адблокър. Бойкот! Trollface

# 624
The Supreme Commander малко се изхвърли, а и си вярва. Пеньо хубаво му каза, че няма игри. Не е от доблест, а за да блесне се предложи, но мисля, че не си преценява силите. И ще отгърми.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:58 от victoria vassileva

# 625
Румен досега няма нито една победа. Влезе по милост в игрите. Нека се докаже.
Ама като гледам в промото какво е трасето по вероятно е да си остане без нито една победа 🤞🤞🤞.
Амазонките рязко тръгнаха надолу май. Гатьо усети вятъра и вече не ще да играе за тях.

# 626
Гатьо няма какво да го мислим като доброволно напуснал. В петък ще му бият шута. Както се изпокара с племето е гаранция номиниран, а те гаранция ще стигнат до съвет. Шанса да отпадне на елиминация е огромен - нито на плуване го има, нито на пъзели, нито на баланс и изометрия.

# 627
Горкият Гатьо - май предусеща, че с това развитие Амазонките отново ще са закотвени на реката.

# 628
Тук се говори за жените да поемели отговорност в амазонките и пак все едно тези мъже не са част от племето. Какво? Гатьо не е знаел? Или не са го правили, докато беше в Гладиаторите. Очевидно всички участници са в схемата.

# 629
  • Другата България
Предвид реакциите на Гатьо и днес на битката, и утре на промото аз мисля, че ще има нещо около него. Знам, че по принцип промотата са подвеждащи, но все пак. Изключително много НЕ искам да стане така - все пак от миналата седмица си мечтая за капитанска с внезапна “смърт“ на Мудев, но ще е прекалено хубаво, за да е истина. А и трябва още да поомажат Момчи, вече са двама срещу един, така де, има за наваксване. За мен Гатьо има още какво да покаже. Ако все пак Мудев отпадне утре, то обещавам да не тъжа много, въпреки залозите си за негова победа.
Не мога да не отбележа за пореден път перфектната социална игра на Мартин и манипулаторските му способности. Този човек е роден за това, отвътре му идва, и ако не беше очеизвадния връзкар, от него би станал перфектния победител, защото е прекрасно подготвен и физически.

Общи условия

Активация на акаунт