💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 628
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 990
  • София
"Зайо, защо си без шапка" е положението.
Вчера Момчил бил лицемерен, защото поздрави и подкрепи Румен за решението му, а днес "Ама защо не го поздрави?"

# 991
  • София
Какво иска Мудева, нали Момчил поощри мъжа ѝ, аплодира го и тя си извърна погледа и каза, че не ѝ се гледат подобни лицемерни неща. Е, кое от двете е - да го поощрява или да не го?

# 992
  • На Изток от Рая
Аз съм в потрес как някой изобщо може да предположи, че Мудев ще победи Крум на днешната битка. Joy

И само да вметна, че Михаил е при Гладиаторите, не при “жълтите“.
Момчил е този, който трябва да се хейти, преподредете си приоритетите.
Нали знаеш, че продукцията ги решава тези неща, иначе Крум е по-добър от Мудев, но пък искам Момчил да го отстрани

# 993
  • Другата България
Мудева не знае ли, че наказанието на племената (което РР ще отсрамва) е заради храната.  За телефона виновният си го понесе сам наказанието.
Без да я обиждам, вече си мисля, че наистина не знае и не е разбрала.

# 994
  • София
Момчил отново подкрепи Ситнилска.

# 995
  • Другата България
Момчил отново подкрепи Ситнилска.
Затова и сложих сторито му с казаното от него за нея.
Ама ей го на, Мудева не е съгласна.

# 996
Румен още преди да отиде на битката звучи като предал се.

# 997
Аз не искам никой от тримата да отпада. При положение, че има още толкова много баластра по племената. Който и да напусне, ще е загуба за предаването

# 998
Добре де, като пак реве Мудев къде е тръгнал? От сега се самосъжалява. Най- добронамерно- психолог да намести чакрите..

# 999
  • Другата България
Мудев преди всяка битка реве, след нея пак реве.
За индивидуални такива говорим.
Ама иначе когато има кой друг да отнася негативите при колективна загуба, много му знае устата.
А пък когато са победили - още повече. Поредна разлика в поведението между него и Момчил, Момчи се държи като мъж, а Мудев като разглезено момченце, на което не са дали любимия шоколад.

# 1 000
Интересно ми е как ще реагира Дунев ако Никол си тръгне. И като няма кого да чака дали пак ще се крие като мишка

Няма такова нещо.Ще седи и ще я чака до Ол Старса , надявайки се да са взели Никол за него.Никакво ходене на битки или напускане на предаването.Ще се чака до край;)

# 1 001
Просто нагласата на Мудеви е, че все някой друг е виновен и автоматично тръгват от позицията на жертви.

# 1 002
  • Sofia
Тоз чиляк е голям ревльо бе! ПостъпАх правилно! Жаби и гущери ли е настъпвал не знам, но да вземе да си изкара змиите и гущерите от устата, че нищо не му се разбира! Мудева и тя едвам приглася.. Уж млади хора, а нямат грам живец. Мрънкачи, които са се търсили и са се намерили!

# 1 003
  • София
Айде бушменче! Simple Smile

# 1 004
  • София
Абе Гатьо пак се е подул. Не е за него реката

Общи условия

Активация на акаунт