💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 639
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Абе може ли някой да ми припомни колко победи има Мудев ?
Колкото моите. На равно сме двамата в игрите. 😀

# 256
  • София
Играта едва ли ще е много дълга, защото скандалът сигурно ще е поне 30 минути, а нали и извънреден елиминационен дуел ще има.

# 257
За жалост съм с последно предупреждение и не мога да обсъждам един от образите при гладиатори. Амаааа пък мога много да се радвам на постовете за него.😁👏👏👏👏👏👏
Аз по тази причина спирам тази вечер да  пиша.  Сама ку ограничавам  Simple Smile каквито мисли ми текат в главата..... Ако ги напиша... Да са живи и здрави момчетата. Нали така?

# 258
Абе може ли някой да ми припомни колко победи има Мудев ?
Колкото моите. На равно сме двамата в игрите. 😀

Топ 😂😂😂

# 259
  • София
Момчил трябваше да остави РР да реди стратегията. Сега ще има да се оправдава неможещиядаговори. Smile

# 260
  • Варна
а нали и извънреден елиминационен дуел ще има.
това съм го пропуснала. На плажа ли ще има битка?

# 261
То и в трети сезон беше след играта. За да може ,ако спечелят да им отнемат победата и да ги пратят на рекЪтЪ. Амааа като ги гледам ще са последни и продукцията ще и се провали половината от пъкленият план.TrollfaceTrollfaceTrollface

# 262
Гатьо като червена калинка се е сгънал 🐞

# 263
Е, трябва едно да му признаем на този сезон и то е, че досега толкова коалиционни разпади не сме виждали, всички си дават дума и накрая се предават, за капак на всичко за първи път има толкова много жени в едно племе, които горе-долу се разбират и разколът идва в лицето на мъж.
Така ме предаде Р.Р. - искрено му стисках палци, а сега трупа само негативи. Напълно има правото да не харесва Момчи, да вижда в него популист, дори и да говори срещу него, но с думите, доводите, които дава - не мога да се съглася.
Браво,Рълев! Интелект, сила и смелост да каже всичко открито.

# 264
  • София
Гатьо го разнасят кат чеверме ...

# 265
Браво на Мартин.
Мастагарков се издъни тук. Трябваше да гласува за Марто. Марто после щеше да му върне жеста и да са 3 на 3. И при равенство Марто щеше да го избере после.
Нямаше така да стане.Ако Благо гласуваше за Марто,щяха да са 3:2 за Марто и пак той щеше да е.

# 266
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Стига сте мъчили Гатьо, че умалЕ. Капитана да предложи нещо, да надъха и избута отбора, то само с фъфлене и гадни коментари не става.

# 267
Амазонките са тотал щета, напълно очаквано с тази абсурдна стратегия да играят най-тежките им играчи, а най-леките да се подпират.

# 268
Ще му размътят мозъка на Гатьо
Дали изобщо ще успеят да преминат Амазонките.

# 269
И с Мудьо начело пак не успяха!

Общи условия

Активация на акаунт