💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 208
  • 4 089
  •   2
Отговори
# 600
Румен се самозастреля в крака и утре ще си ходи.

# 601
Срещу Крум реално само Момчил от Амазонките има някакъв шанс.

Отиде ли Гатьо, ще се удави, жените е ясно, че са по-слаби.

А Радев очаквам да се претрепе някъде по трасето, от тримата капитани той е най-нетренираният и най-неиздържливият, още повече че ще е бил на реката.

# 602
Дунев много лесно коментира отстрани ама защо веднъж не се предложи той, а все се крие като мишка?
Дано Румен утре ни отърве от присъствието си и той ме дразни много напоследък

# 603
Не че нещо, ама като стана въпрос за телефона и Оряшкова, Ива и Мудева посърнаха и ако това не показва, че са знаели не знам какво. И сега на елиминационната Мудева иска да се скрие зад Момчил - еми да го духа. Нито един от мъжете не трябваше да ходи от тяхното племе. Само да мъкнат некадърни играчи напред. Неблагодарна работа. Момчил да не е Сизиф на това племе само да им изкупва греховете.

# 604
Ето първи епизод на официалния подкаст "След игрите". 36 минути не е подкаст, а интервю, ама добре.

Ще погина. Официално.

# 605
Интересно ми е как ще реагира Дунев ако Никол си тръгне. И като няма кого да чака дали пак ще се крие като мишка

# 606
Николчи хич не я виждам на тази игра.

# 607
  • София
Не одобрявам факта, че най-малко виновния може да изгърми.  Докато разни Иви и Мочиловци ще се препичат на реката.
А защо Момчил заслужава да отиде? Той вече е поемал отговорност и е ходил на битки, редно е и други да се изявят. Не е само той в това племе. Ако Момчил беше капитан, да ходи, но в сегашната ситуация никаква логика.

Не мисля, че Румен е най-заслужаващ да отиде, някоя от жените беше най-точно, но Румен все пак защитава и половинката си плюс приятелката си Мария. Мудева много ясно ѝ каза на Оряшкова "че го познава". Изненадаха ме, че са го оставили в монтажа.

# 608
  • Sofia
Румене, Румене, ех, Румене.. Не го очаквах от теб, но браво! Капитанът потъва с кораба - така е! Не те харесвам, не си от моята порода, но не мога да ти отрека - постъпи правилно. Но... хубаво е да можеш да изразяваш това, което мислиш. Един добър речников запас не пречи, само помага. При теб липсата му е крещяща! Хубаво би било да се замислиш над това, учител си все пак, било то и по физическо. Да се изразяваш правилно на родния си език е най-малкото, което трябва да направиш, ако искаш да си успешен.

# 609
  • София
Мудев не е участвал, но пък жена му си е хапвала стабилно, та нормално да иде на нейно място.

# 610
Телефонът на Ситнилска няма нужда да го зарежда на реката. Предполагам е държан изключен освен когато иска да говори. Тези телефони държат със седмици.

# 611
  • Варна
Интересно ми е Ситнилска 4 седмици на реката къде е зареждала телефона си? Голяма драма, да, нарушаване на правилта е, както и това с храната, но я разбирам, сигурна съм, че единствено заради детето си го е направила. Айде да не я убиваме с камъни.
никъде.то затова телефона е такъв, заряда им издържа със седмици

# 612
Дунев много лесно коментира отстрани ама защо веднъж не се предложи той, а все се крие като мишка?
Дано Румен утре ни отърве от присъствието си и той ме дразни много напоследък

иска да се събере с дъщеря си

# 613
  • Другата България
Според мен Гатьо ще е напусне по собствено желание.
Blush ФБ е пълен с подобни “според мен“. Вероятно е контролиран теч, ако изобщо е вярно, но и промото подсказа за подобно нещо. Тъй че и това е вариант, и да не отпадне нито един от тримата. Което и аз мисля, че ще стане, и то не заради драсканици в нета, а защото тепърва следва да се разгръща конфликта Мудеви - Момчил.
Аз пък вярвам, че Момчил беше искрен с думите си към Мудев. И че ако това се беше случило през миналата седмица, той щеше да реагира по същия начин. Освен това смятам, че Мудев съвсем целенасочено се самопредложи, колкото и да го крие, той се опитва да подражава на Момчил и иска да е алфа като него /в собствените си и очите на съплеменниците/. И знаейки как би постъпил Момчил, направи точно каквото трябва, за да стане или герой, или мъченик. Според мен няма да стане нито едното от двете.
А що се отнася до реакцията на Димо и Ралица, тя също не е случайна. При Гладиаторите също капитана пое отговорност. Обаче там може. Позволено е, и е морално. Обаче тук, при жълтите, щом става въпрос за Момчил, задължително трябва да го очерним, отново. Много сте прозрачни, Тупарев, разбрахме, че това момче не е вашия победител, вече като чета доста хора си отварят очите, ама не така урбулешката, по-полека.....Joy

# 614
Не одобрявам факта, че най-малко виновния може да изгърми.  Докато разни Иви и Мочиловци ще се препичат на реката.
А защо Момчил заслужава да отиде? Той вече е поемал отговорност и е ходил на битки, редно е и други да се изявят. Не е само той в това племе. Ако Момчил беше капитан, да ходи, но в сегашната ситуация никаква логика.

Не мисля, че Румен е най-заслужаващ да отиде, някоя от жените беше най-точно, но Румен все пак защитава и половинката си плюс приятелката си Мария. Мудева много ясно ѝ каза на Оряшкова "че го познава". Изненадаха ме, че са го оставили в монтажа.
Момчил заслужава, защото най-малкото е знаел за всичко. Но още повече трябваше да е Ива или някоя друга жена. Но ги достраша Joy.

Общи условия

Активация на акаунт