💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 246
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 630
Румен каквото и да направи,  няма да сте доволни Joy
Ако отиде, що отива, ако не- що се крие
Аааа що, като гледам всички сме доволни, че отива. Ако може и да не се върне, още по-добре Blush

# 631
  • София
Всички са яли фафли, и по тилифоня може да са говорили, всички са замесени..Само Николчето нищо не е краднала, нищо  не е яла и изобщо е аут ъф спейс Laughing

# 632
Мудев гърми утре, освен ако не са дали разхлабителни на Крум и Мастагарков Grinning

# 633
Тук се говори за жените да поемели отговорност в амазонките и пак все едно тези мъже не са част от племето. Какво? Гатьо не е знаел? Или не са го правили, докато беше в Гладиаторите. Очевидно всички участници са в схемата.
А де. Тогава какво пречеше на някоя да се заяви? Или ги е шубе Joy

# 634
  • Варна
Гатьо още не искам да отпада, че ще настане тотална скука в това предаване.
Лека нощ на всички!

# 635
Да беше Нокия 3310 щях да повярвам, че никъде не го е зареждала.
Всички са хапвали тайно реално без Мишо и новото Вики, от Амазонките предполагам за телефона другите момичета са знаели, но какво е трябвало да направят, да я издадат ли - в никакъв случай. Дунев веднага ги осъди морално, иначе в този случай е пръв да даде мнение, не чака нищо и никого.
Теди, това момиче е желязно или Гатьо е напълно прав, че тя им е просто глас, а не приятелка и съответно не е знаела, или тази жена има невероятен контрол върху емоциите си.

Много са силни опонентите утре и предполагам, че Румен ще напусне, но дори и така да е, ще бъде достойно и пример за учениците му.

# 636
  • Другата България
Като гледам и слушам наистина Никол ще остане извън племената.
Оказва се, че освен утрешната, ще има само още една битка. Тоест, от трима - двама ще влязат.
Каквото и да стане, освен ако не направят игра с плетене на една кука или бродиране зад игла, няма как Никол да победи Радо или Виолета. Според мен утре ще спечели Виолета, все пак “случайно“ сините са в резиденцията Blush, а Радо ще хване “последния влак“. Никол ще е аут, както и предположих.

# 637
5 минути не издържах дори да изгледам от подкаст "След Игрите", ама то background музика увеличена, микрофоните съвсем слаби, нищо не се чува. Зеленият екран не хубаво сложен, на екран някви ефекти с огън, дет не си пасват с обстановката. Водещата няма да я коментирам...

# 638
  • София
Дано утре да отпадне РР. Момчил го видя, че му се дразни и реши да го остави да се доказва. За мен това не е бягане от отговорност. Още предишната вечер споделяше с Оряшкова, че вижда как е настроен РР срещу него и сега му даде шанс да покаже на какво е способен, а не само като петле да подскача.

# 639
Ооооо аз пък съм убедена , че и Румен е хапнал. Той дойде от чистилище  на стопанство и сценката със сухия комат хляб дето ръфаше едвам едвам ,като пиленце след това с някоя фафла зад камерите е свършила.😉😁 А и всите му се радваха няма начин да не са извадили от скритите запаси.😜 Всички са в кюпа и при червени и при сини и при жълти, ако трябваше да гонят сезона щеше да е приключил. Финална битка между Николчи и Виолета.😜 И победителя нямаше да е Дунева.😁 Освен ако Виолета не се контузи по средата.😁Добре ,че имаше черешка на тортата, че някой да поеме цялата вина иначе не знам какво щяха да ги правят продуцентчетата.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 23:41 от Joy 05

# 640
Румен каквото и да направи,  няма да сте доволни Joy
Ако отиде, що отива, ако не- що се крие
Аааа що, като гледам всички сме доволни, че отива. Ако може и да не се върне, още по-добре Blush
  Аз не съм. Румен е самонадеян,горделив ,изхвърля се, но не е лош човек.Изобщо в тоя сезон с изключение на Мартин като хора всички са свестни, не идеални, всеки си има трески за дялане .Но не виждам някой да мачка друг както беше в миналия сезон. Мартин е нещо като йезуит в сезона, с памук им измъква душичките, успява така да ги засуче,че да не разберат от къде им идва,това е талант, но дяволски.

# 641
# 642
Всички са яли фафли, и по тилифоня може да са говорили, всички са замесени..Само Николчето нищо не е краднала, нищо  не е яла и изобщо е аут ъф спейс Laughing
Николчето не е крала, на нея май доброволно са и давали вафли

# 643
# 644
  • София
И кво? РР ще излезе без нито една спечелена битка. Кофти 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт